Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google mākslīgi bremzēs pārlūka Chrome reklāmu
Googles pārkāpuma “nozieguma sastāvs” slēpās faktā, ka populāriem blogeriem tika maksāts par to, lai savās lapās viņi ievietotu saites uz Google Chrome lejuplādes vietni. Kad tas nāca gaismā, Google labāk izvēlējās atkāpties nekā riskēt ar savu labo slavu.
Bez tam Chrome arī bez papildus reklāmas nopietni pretendē uz 2012. gada “vispasaules pārlūku karaļa”, apsteidzot IE un FF. To prognozē Statcounter un vairāki citi analītikas dienesti. No visiem pārlūkiem tikai Chrome 2011. gadā uzrādījis nepārtrauktu popularitātes kāpumu.

, bet karavāna apstājās tik uz neilgu brīdi, kamēr suņi ārdās :>
Tāpat varu likt savu galvu ķīlā, ka Hroma uzvaras gājiens neapstāsies pat pie 50%
Ne jau visi interneta lietotāji ir dumas tantes un pokemoni, kas momentā maina pārlūku uz to, kura izstrādātāji spēj sastūķēt ausīs vislielākos batonus. Tas pats attiecas uz citām lietām.
Ikdienā izmantojamo softu izvēlē esmu ļoti stagnātisks. Ja tomēr ir nepieciešamas izmaiņas, tad vienmēr tiek izskatītas visas alternatīvas, rūpīgi meklējot labāko rezultātu. Risinājumi tiek testēti iteratīvi. Piemēram, lai realizētu pāreju no Win Amp uz MM, pagāja pāris gadi. Lai arī pasīvi, bet ejot cauri, sķiet katram mūzikas datņu atskaņotājam, kas pieejams uz Windows platformas.
Tikai Hroms spēj apmierināt manas unikālās prasības pret interneta pārlūku.
suck on that :>
Ja es spētu, ko tādu pievienot MM, tad man būtu ideālais mūzikas atskaņotājs.
A tā arī mans galvenais vadmotīvs aiz ērtuma ir resursu patēriņš. Piemēram video atskaņotājus lietoju divus : MPC (ne home cinema, bet parasto) + Core AVC filmām un Dziobas RAR player seriāliem. :>