Google Now būs arī pārlūkā Chrome

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google Now būs arī pārlūkā Chrome

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Advancētais meklētājs Google Now ir kļuvis par neatņemamu Android 4.1 Jelly Bean sastāvdaļu. Š is meklēšanas asistents konstruēts tā, lai lietotājs sev vajadzīgo informāciju spētu atrast visātrāk, un netiktu apkrauts ar nevajadzīgiem rezultātiem. Google Now filtrē rezultātus pēc

* momentālās atrašanās vietas

* pulksteņa laika

* lietotāja paradumiem

* citas informācijas

Kā paziņojuši pārlūka Chrome izstrādātāji, Google Now skelets pirms dažām dienām pievienots pārlūka eksperimentālajai versijai un notiek intensīvs darbs. “Š obrīd gan vēl neesot ko izrādīt”, saka Google preses dienesta pārstāve Džesika Kosica.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pPqliPzHYyc[/youtube]

BERILS
    Participant

Latvijā pilnīgi nekam nederīga hu**a.

Pusei letiņu tāds akcents , ka gūgles kaka karās nost…..

Anonīms
    Neaktīvs

Nezin, nezin.

Mums uzņēmumā visi spļaudās par Siri, jo tas visu pārprotot, bet Googles meklētājs saprotot visu. Pats nevaru galvot – es ar savu Wildfire varu iet ieskrieties XD

Willis
    Participant

Quote:

* lietotāja paradumiem

….

🙂 Izklausās pēc kaut kādas spiegu programmas .

aoma
    Participant

Labrīt. Incanti, kā tad šie zinās, kādas reklāmas stumt ģīmī?

BERILS
    Participant

skatos ka tikai tagad esi pamanijis ko gūgles tante dara….. izskaidrošu īsi un konkrēti : Kas ir dārgākais pasaulē ? Tieši tā , tā ir informācija. Pafilosofē un Tu nonāksi pie līdzīgiem secinājumiem .

Participant

Lai ņem manu info, tik lai tā nenonāk 3. personu rokās. Nu galīgi nevelk par katru soli maksāt naudu. Lai rāda man reklāmas, galvenais, lai tās nesabojā dienas noskaņojumu, netraucē darbam un uzmetas tieši tad, kad man to vajag (teiksim, Cēsu alus reklāma vakarā pēc strīda ar šefu (un mans telefons to kaut kā pamanījās uzzināt un izmantot situāciju)). Un ceru, ka uz to visu viss virzās. Kamēr būs lielie un izlecošie baneri, kas aizsedz visu tekstu, tikmēr ir fuflo, jo tāpat es tās milzīgās tamponu reklāmas automātiski slēdzu prom un reklāma ir izniekota + pats par baneri uzvelkos.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?