Google oficiāli laiž klajā Android 4.3

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google oficiāli laiž klajā Android 4.3

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Pēc visai ilgas ažiotāžas Google oficiāli paziņojis par Android 4.3, kam tāpat kā diviem iepriekšējiem laidieniem saglabāts nosaukums Jelly Bean. Pēc kompānijas uzskata galvenie jaunievedumi ir: lietotāja profili ar ierobežotām tiesībām, Bluetooth Smart un OpenGL ES 3.0.

Papildus lietotāja profili ar ierobežotām tiesībām lieti noderēs ģimenēs, kur ir mazi bērni vai lietojot planšeti kā termināli veikalos. Bluetooth Smart (Bluetooth Low-Energy) būs noderīgs, pieslēdzot perifēriju kā viedpulksteņi, sporta vai medicīnas ierīces. Savukārt OpenGL ES 3.0 jaunā līmenī pacels videospēles.

No citiem jaunumiem jāmin tālruņa numuru autoaizpildīšana – ierīce pie ievades automātiski teiks priekšā iepriekš sastādītos vai telefongrāmatas numurus. Pie filmu skatīšanās noderīga varētu būt telpiskā skaņa. Uzlabots teksta ievades algoritms, kā arī ierīce fona režīmā spēj noteikt atrašanās vietu pēc Wi-Fi un pievienotas valodas.

Visi, kuriem ir Nexus ierīces (ieskaitot Nexus 4 un planšetes Nexus 7, Nexus 10), jauninājumu var saņemt nekavējoties. Kad to saņems Samsung, LG, Sony, HTC un citi viedtālruņi – atkarīgs no ražotāja.

Pilns apskats

Attēlos: daudzlietotāju režīma lockscreen un viesa profila konfigurācija

[img]https://notepad.lv/userpix/28_multiuser_lockscreen2_610x381_1.png[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_restrictedusersettings_1_610x381_1.png[/img]

Quagmire
    Participant

Un kur Galaxy Nexus ar izslavētajiem “līdz dzelži pavilks” atjauninājumiem? A?

Jaunzems
    Participant

Nu b ļ e, Galaxy Nexus tiks apdeitots….

Juris125
    Participant

Es vēl neesmu saņēmis 🙁 Es pat speciāli uzliku atapakaļ officiālo ROM

EDIT:

Nenocietos uzliku, nezinu neko Tādu neredzu, jorpojam nav hotspot iespēja un Nexus 7 🙁

Nettwerk
    Participant

Saaksies kraanu staipiishana ar 4.3. Bet patiesiibaa jeega nekaada, jo basic buutiiba ir slima ar sifilisu.

aly`
    Participant

Piekrītu Nettwekam, ka nav jēgas vispār likt jaunākās versijas… man, protams, ir cits aparāts (LG L9), bet kad uzliku cm10.1 (4.2.2) performance bija krietni zemāka. no 3200 punktiem quadrantā uz ~2100 salīdzinot ar 4.1.2

Un tā visās nightly, rc un pabeigtajās versijās.

Bezjēdzīgi vēl jo vairāk, ja izskatās pilnīgi tāpat!

Crow
    Participant

Quote:

No citiem jaunumiem jāmin tālruņa numuru autoaizpildīšana – ierīce pie ievades automātiski teiks priekšā iepriekš sastādītos vai telefongrāmatas numurus.

Es kaut ko nesaprotu, Apple to ir patentējis vai arī šī fīča ir veca kā pasaule?

P.S. Lēnāks paliek tāpēc, lai vēlāk var salīdzināt ar jaunākiem un jums jāpērk jaunie, jo vecais vairs it kā nevelk! Qualcomm giveth, Google taketh away…

LooNeY
    Participant

Sen jau pierādīts ka tie testi ir pie lampiņas uz mobīlajiem un tabletiem! Pilnīgs sausais skābeklis!… tie cipari jeb benckmarks beigās kā paveicas rāda… man ir uz orģ. ROM gadījies ka uztaisa rāda tik un tik, uztaisu vēlreiz pēkšņi par 400punktiem vairāk.. uztaisu vēlreiz par 150punktiem mazāk nekā bija pirmoreiz testā…

Gaidu labāk key lime pie jo šis 4.3 ir tāds ‘ielāps’ jau esošajai 4.2.2JB versijai.. ķip cilvēki bij sašutuši un čīkstēja ka google neko savā konferencē neparādija jaunu Andra ziņā nu tad tagad uzcepa vienā vakarā, pielika pāris fīčas un ņemiet ”jaunu” versiju un aizveraties līdz Andr5.0!.. 😉

nevertell
    Participant

Kurš no jums ir Gorbāns, tu vai Eudoxus ?

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?