Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google piedāvā celt virtuālas ēkas
Tiešsaistes trīsdimensiju modeļu redaktors dos iespēju katram lietotājam izveidot ēku kopijas savā reģionā. Tādā veidā, ar jaunās programmas palīdzību un miljoniem armiju entuziastu visā pasaulē, Google cer izveidot maksimāli precīzu virtuālo 3D Zemes kopiju, ieskaitot ēkas un ielas. Lietotāju izveidotos modeļus pārbaudīs moderatori, un, atbilstoši servisa noteikumiem, tie tiks publiskoti Google Earth.
Programmu meklējam šeit: Google Building Maker
Ja projekts atradīs atsauksmes masās, tad šis būs pilnīgi moderns planētas 3D atlass.
[youtube]
Tā plugina installeris ir sūds, tā vietā lai palaistos izmet “unknow installer error” 😀
Pie tā ka sistēmā tev kautkas uzmetas, nevaino googli.. man un vairākuma cilvēku viss strādā, pats vien savā bardakā būsi savārījis ko nevajag! 🙂
Pagaidiet tikai, paies vēl kāds laiciņš un google sāks tirgot datus priekš spēļu izstrādātājiem 😀
Ubisoft veidotajai Tom Clancy’s HAWX iznīcinātājlidmašīnu spēlē jau par pamatu zemei, kokiem un ēkām izmantoja GeoEye satelīta (tā paša ko izmanto Google Earth) fotouzņēmumus. 🙂
Pamēģiniet ieinstalēt Google Chrome – noteikti arī nesanāks! 🙂 [Jo izmanto to pašu instaleri]
Kā arī, google jau nav tik stulba, ka katrs antiņš uztaisīs savu ciemu, un nodos to kā gatavu 3D modeli! Š os 3D darbus izvērtē, pirms iekļauj oficiāli pieņemamajos 3D modeļos, tā arī ir bijis iepriekš, kad tīri ar Google SketchUp varēja uzzīmēt ēku, un to ielikt iekš Google Earth [pats esmu mēģinājis, noraidīja manu objektu, jo biju to pārpildījis ar pārāk daudz smalkām niansēm]
Tik pat labi, ja paskatās, tad kāds ir paspējis apzīmēt arī mēnesi! [Jebkurš var ieslēgties 3D skatā, iekš Google earth, un redzēt testa modeļus ko visādi cilvēki ir salikuši iekšā!]
Ja būtu nočekojuši, tad saprastu, ka šis builders piedāvā tikai dažus kvartālus – daļas kurās drīksti veidot modeļus, noteikti kad pilsēta tiks sazīmēta, iedos nākamos objektus.. un tā tālāk, tādā veidā iegūstot 3D karti! 🙂
Wuu – nediršu, man winda jau kādus 7 mēnešus griežas, daļa supporta zudis iPod Touchjam [atzīstu, dēļ manas nemākulības esmu šo to noslēdzis nost un nevaru atslēgt atpakaļ] – bet šis instaleris strādā!
Š itentā demagoģija izklausās tā, it kā tu strādātu googlē – “uz ar manām līkajām rokām sačakarētas sistēmas var uzlikt, uz jūsu normālā stāvoklī esošajām nevar, tātad vainīgi esat jūs” 😀
Izskatās super, Google kā vienmēr izceļās ar kautko labu 🙂
Parasti jau viņi pārpērk kautko labu 😀
Preses relīzes