Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google prezentē programmēšanas valodu «Go»
Patlaban projektam “Go” ir valoda, kompilatoru komplekts, kā arī gatavo kodu bibliotēkas, kas ļauj pievienot programmām jau gatavas funkcijas.
[imgr]Golang
Kā izsakās Google inženieris Robs Paiks – valoda Go ļaus viegli radīt programmas daudzkodolu procesoriem, jo šeit nebūs pierastajām valodām raksturīgo sarežģījumu.
Par Go simbolu izvēlēts susliks Gordons.
tocjno krutaak par asm?
:>
Un jo lielāku luni varēs dzīt programmētāji, kuriem C++ izraisa intensīvu sviedru izdalīšanos un drebuļus.
Bet nu – es jau nebūšu pret inovāciju noskaņots riebīgs stagnāts. Go Google Go 🙂
Vai manu vai… nu Googlei ir pašai sava valoda, kas tiks brīvprātīgi uzspiesta, tāpat kā C# no Mrakosoft puses.
Un jo lielāku luni varēs dzīt programmētāji, kuriem C++ izraisa intensīvu sviedru izdalīšanos un drebuļus.
Bet nu – es jau nebūšu pret inovāciju noskaņots riebīgs stagnāts. Go Google Go 🙂
eu,eu!C# ir simpātisks!
P.S. Jā, Object Pascal ūber alles!
Vai manu vai… nu Googlei ir pašai sava valoda, kas tiks brīvprātīgi uzspiesta, tāpat kā C# no Mrakosoft puses.
eu,eu!C# ir simpātisks!
Kā kuram 🙂 man riebj 🙂
“Go has pointers but no pointer arithmetic.” – nu labi, var jau iztikt arī bez pointeru aritmētikas, tikai tad nevajag teikt, ka “Go compilers produce fast code fast.”
Lai jau viņiem veicās… varbūt pēc pāris gadiem, kad būs izlaboti bugi, pamēģināšu.
🙂
Preses relīzes