Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Google prezentējis Android 2.0 (video)
*Ar jauno versiju varēs pārvaldīt vairākus E-pasta kontus.
*Būs Microsoft Exchange atbalsts, ko viedtālruņa ražotājs varēs ieviest pēc saviem ieskatiem.
*Interneta pārlūks tagad sapratīs
*Ieviests Bluetooth 2.1 OPP (Object Push Profile) un PBAP (Phone Book Access Profile) profilu atbalsts.
*Radikāli uzlabots iebūvēto kameru atbalsts: zoom, macro, baltā balanss, efekti.
*Uzlabota telefongrāmatas funkcionalitāte.
*Ieviests meklētājs SMS un MMS sadaļās.
Vai varēs instalēt programmas nevis uz iebūvētās atmiņas, bet arī uz atmiņas kartēm – joprojām nav zināms. Vecajai versijai šim nolūkam nācās lietot neoficiālo programmatūru, un pāršūt
Sagaidāms, ka pirmie tālruņi ar Google Android v2.0 būs Motorola Droid un Sony Ericsson Xperia X3, kuri tiek gaidīti nākammēnes.
[youtube]
WinMobile un iPhone OS (popularitātes ziņā/piejamo aplikāciju ziņā/ērtības ziņā)
Ne viens ne otrs, otrs jau nu pavisam noteikti ne, visus aspektus izvērtējot, nepārsit Symbian.
Beigās tās programmas pazuda tikai no meņū, visi reģistri, konfig faili un velnszinvēlkas, ko var saukt par fingerprintu, bija palicis. Beigās man bija palicis bremzīgs telefons bez nekādām programmām virsū. Galīgi neforši.
nevajag lietus laikaa trubu lietot 😀
man kaut kaa nekas nekaras un viss straadaa.
Par softu daudzumu nepiekritiishu. Appstoree reaali ir maz softu. LJOTI daudzi paarklaajas un dubleejas. Piem vaardniicas psc psc kas par tonnu, bet es nopirku vienu, kura tulko no 30 valodaam uz abaam puseem, meklee datus gan netaa, bet tas man netraucee. Bet speeles… speelaam ir konsole 🙂
Preses relīzes