Google slēdz populārus pakalpojumus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google slēdz populārus pakalpojumus

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Interneta gigants Google kompānijas Produktu viceprezidenta Bredlija Horovica (Bradley Horowitz) personā paziņojis par vairāku pazīstamu servisu slēgšanu. Par iemeslu tam tiek minēts, ka šie pakalpojumi konkurējot ar citiem, jaunākiem Googles dienestiem. Vispirms, pēc pāris nedēļām, pa “skuju taku” aizies pirms kāda laika tik izreklamētais sociālais dienests Buzz. Kam tanī ir konti, tie varēs turpināt tos lietot, bet jaunu lietotāju uzņemšana tiek slēgta. Reizē ar Buzz slēgs arī šā tīkla API. Visi gribētāji tiek aicināti pāorientēties uz Google+ sociālo tīklu.

Nākamais būs Googles Twitter analogs Jaiku, ko kompānija iegādājās 2007. gadā. To slēgs 2012. gada janvāra vidū, kolīdz būs gatavs instruments lietotāju datu eksportam uz citiem līdzīgiem servisiem.

Tāpat 15. janvārī slēgs arī iGoogle sociālās iespējas. To vietā ieteikts izmantot Google+ piedāvātās. Arī atvērto kodu meklētāju Code Search gaida tas pats liktenis, tāpat arī University Research Program for Google Search, ko lieto kaut arī nedaudzi, bet augstas raudzes zinātnieki.

Nesen Google slēdza projekta Google Labs mājaslapu, kā arī nopirktos resursus Boutiques.com un Like.com, nomainot tos ar Google Product Search. Horovics to pamato tā, ka jāattīsta web-pakalpojumi, kas patiešām spēj mainīt cilvēku dzīvi, un ko katrs apmeklēs vairākas reizes dienā. Tāpēc esot jāfokusējas uz aktuālo, un jāizlemj, ko attīstīt, un ko ne.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_googlebuzz00_9c229_1.jpg[/img]

Avots

Grifs99
    Participant

kadreiz lietoju iGoogle. o_O

Tmkks
    Participant

Man iGoogle stāv kā Home Page browserim. Viss ir nokonfigurēts kā man patīk.

Kādēļ tas ir jāslēdz? o___O

vrt56
    Participant

tā pat ir ar mani, tik tiešām visu ļoti ērti pārskatī/pārvaldīt, ieskaitot laika un parastās ziņas Latvijas portālos 🙁 Skumji, es ar visām četrām PRET!

tox3
    Participant

Cik es saprotu, tad neslēgs visu iGoogle, bet tikai kaut kādas sociālās iespējas.

Anonīms
    Neaktīvs

Buzz un jaiku jau nu gan nav nemaz tik populāri. Būtu viņi populāri, nerubītu nost.

Starpcitu Jums pieslēgšanās lapai strādā tikai ar draugu pasi. Atjaunoju lietotājam paroli un ar jauno ar neslēdzas. Pietam kapēc pieslēgšanās forma ir tikai pirmajā lapā?

Anonīms
    Neaktīvs

Mja. iGoogle gan būs sāpīgi… domāju, vajadzēja drīzāk tad viņu pārbūvēt Facebook virzienā, ne slēgt. No Google+ vispār neredzu jēgu servisa kā tāda. Tad jau uz Facebook labāk pārstūrēju.

Aldis
    Participant

iGoogle agrāk lietoju, tagad lietoju tomēr elementārāko Google Reader, jo ja lasu ziņas, tad eju tur.

akms47
    Participant

Izdzēs cepumus. Man ar tā bija pāris reizes.

Participant

Žēl par iGoogle, neredzu tik pat labu alternatīvu no Googles produktiem.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?