Google sola sagraut iPad pēc pilnas programmas

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Google sola sagraut iPad pēc pilnas programmas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

29. oktobrī Š…ujorkā gaidāms nozīmīgs pasākums, kurā Google demonstrēs gan savas jaunās interneta ierīces, gan jauno Android 4.2. Protams, Notepad atspoguļos visus jaunumus, bet šobrīd tikai neliels ievads ar faktiem, kādi no ražotājiem nonākuši TheNextWeb rīcībā. Kamēr Apple gatavojas izlaist 7″ iPad, Googlei jau gatavs Nexus 10 ar izšķirtspēju 2560×1600, kura priekšā nobāl iPad 3 Retina displejs ar saviem 2048×1536.

Un uz šā Nexus 10 griezīsies Android 4.2 ar gaidāmo nosaukumu “Key Lime Pie” (ja Google pēdējā brīdī nesadomās to mainīt). Avots norāda, ka jaunais Andrītis radīts ar mērķi tieši konkurēt ar iOS 6.

Tāpat publikai izrādīs viedtālruni Google Nexus 4, kurš tapis sadarbībā ar LG. Ierīce satur 4-kodolu 1.5 GHz Qualcomm APQ8064 Snapdragon procesoru, 4.7″ 1280 x 768 displeju, 2GB RAM, 16GB atmiņas, 8 MPix un 1,3 MPix kameras un 2100 mAh bateriju. Arī uz šīs ierīces griezīsies Android 4.2.

Zīmīgi, ka tieši 29. oktobrī Sanfrancisko notiks arī Microsoft Windows Phone 8 svinīgā prezentācija. Jūs ticat tādām sakritībām? Es ne!

Ja kādu tas vēl interesē, gaidāma arī uzlabota Nexus 7 planšetes versija: tai būs jau 32 GB atmiņas un papildus Wi-Fi arī HSPA+ (3G) savienojums.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_nexus103_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_gog_2.jpg[/img]

Avots

Nettwerk
    Participant

Jūs ko google ar savu Andri nespēs izkonkurēt ne iOS ne Windows Phone darbības stabilitātē ne ātrumā. Lai kādi krutākie dzelži būtu, Andris ir un paliks utains, flegma, kamēr nepārrakstīs visu no nulles.

TheProxy
    Participant

Lol pārrakstīt no nulles ??? 😀 tu iedomājies vispār kā tas varētu notikt?:D:D

Wuu
    Participant

Stulbākais komentārs, kādu es esmu lasījis pēdējā laikā.

Crow
    Participant

App store izlems, kurš ko sagraus. Un šai ziņā pēc pilnas programmas vinnē Apple un turpinās tādā pat garā, kamēr Le Goog neizvilks savu galvu no pakaļas. Un tas nebūs tik drīz, jo Apple dzenās pēc peļņas, tātad arī sūds ir jāuzspodrina. Le Goog no tā visa vienīgais labums – iezāģēt citiem ar mārket šāri.

Interesanti, cik daudz programmas atbalstīs šo izšķirtspēju (ja neskaita OOB apgraizītos kvadrātā variantus), cik ilgi top developeri bīdīs dienišķus updeit un cik no vecajām vienkārši nekad nestrādās korekti.

yix
    Participant

uz tavu komentāru varu atbildēt ar vienu teikumu “Life is long, as specialy when you make wrong decisions”

Crow
    Participant

Uz tavējo, savukārt, ar “Whatshup, doc! Youl Engrish ish bloken.”

Nelec ārā no angļu štrumbantbiksēm. Ja neproti valodu, neraksti tai valodā.

Sid
    Participant

Ar ko tad apple app stors ir labāks? O_o Ar to, ka vairāk maksas appi?

Crow
    Participant

Cik esmu redzējis, ar kvalitāti! Nu nav tādu problēmu, ka uz jaunā aifona/aipeda kaut kas neies un pēc tam sorrī-sorrī vai vispār ne bū, ne bē. Kas ir visai loģiski, jo lai izietu walled garden stingrās prasības, ir arī mazliet jāpiepūlas + katram gribētājam jāiemaksā 100 miruši prezidenti. Katrs nevar un pavisam noteikti nedrīkst būt varens koderis.

valters.vasilis
    Participant

Pavisam vienkārši – tāpat, kā Kašpira:

https://notepad.lv/viewtopic.php?t=14270

wolfinj
    Participant

Nezinu kā tas ir Imārketā

Bet vismaz man ar androīdu nekad nav bijušas problēmas.. novelc free versiju un redzi vai ir normāla aplikācija vai nē.

Un tas ka uz visiem i dranķiem vis iet.. to nu nevaig te dirst…

Ifonisti ja app neiet nopērk jaunu ifonu 😀

Raivix
    Participant

29. oktobris būs liela diena visā IT jomā. Varbūt notiks apvērsums?

Kon
    Participant

Tik ilgi, kamēr uz Gūgles “interneta ierīcēm” neripos ios, tik ilgi nekāda apvērsuma nebūs un neviens gāzts netiks

Aldis
    Participant

App Stors labāks ar to, ka tiešam katra aplikācija Tev tiešām arī strādā kas pasniegta un izdota priekš iOS. Cik zinu, ir pāris samsung galaxy modeļi kas nopirkti pirms gada, vairs neņem pretī ne jaunāko Android versiju, ne pat elementāru spēlīti kā Bad Piggies. iOS-am ir savādāk, vēl 2 gadus vecs gadžets velk gan jaunāko iOS (Nu ir dažas lietas kas nav), un jaunākās aplikācijas. Kā arī nelec ārā 10 vienādi nevajadzīgi free sūdi, kā piemēram Androidam 100 file browseri, 200 mēdiju playeri kas vienkārši ir apskinots defaultais, un cita draza.. 🙂

Sid
    Participant

Google play’ā ir norādīts – iet tas apps uz konkrētā telefona vai nē. Man nekad nekas nav gļukojis, bez tam, – viss, ko man vajag, ir par velti. 😉

Crow
    Participant

No tā es secinu vienu – Tev ļoti maz vajag.

Sid
    Participant

Nu tas gan. Es domādams nevaru idzomāt – kur ikdienā pielietot vairāk kā 6us, nedefaultos, appus regulāri. Ar tiem pašiem ir kā ir.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?