Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Googlei savs DNS serveru tīkls
PIrmajaa briidii apjuku, kad ieraudziihu taadas IP adreses, izproveeju un ierakstiiju. Tieshaam straadaa. Veel gan paaragri man spriest, tikko sakurbuleeju, bet nu visas lapas it kaa straadaa.
Vieniigi manas paardomas, ka shiem taa kaa ir datubaaze par sliktajaam, viirusainajaam lapaam, taa ka taas, iespeejams tiks blokjeetas. PAgaidaam straadaa raiti, dziivos redzees. Dazhas lapas man tieshaam veras daudz raitaak valjaa, nekaa provaidera piedaavaataas.
Ja tā padomā, tad dažās filmās un arī datorspēlēs redzamā utopiskā pasaule nemaz nav tik slikta – tomēr visi ir paēduši, ir miers un kārtība, mazāk noziegumu. Nav liegtas nekaitīgas izklaides, attiecību veidošana. Īsi sakot, futūristisks komunisms. Kā zināms, komunisms pamatā nemaz tik slikts nebija, ideja bija labu labā, tikai nogāja šķībi.
Tieshi tapec labprat atljautu visu pasauli sazipot vienaa kastee un tad viens lai arii karto :> jo ne vienmer parlamentaaraas 50000 kaapostgalvas ir gudraakas par vienu :>
Redz es tev konkreeti varu pateikt ka tu esi -65^E35 peles intelekta shajaa zinjaa :> Onlaintiikla baaze ir domata maziem anaaliem jefinjiem kas neprot primitivu tikla slapetaju uzbuvet mhh :> Nechipojies, es tikmer pabaudishu priekshrocibas tad kad man tas vajadzees ne kad citiem to sagribeesies :>
aizmirsi noraadiit, ka tavs strebeleejums bija domaats man…
muahhh, man prieks, ka tu esi kautko dzirdeejis par tiikla(frekvencju joslas?) slaapeetaajiem :>
diemzjeel tava izgliitiiba neljauj saprast dazjus sjo slaapeetaaju miinusus….
1kaart – platjoslas slaapeetaajam jaabuut ar 50kaartiigu parsvara izejas jaudu, pie kam efektivitate zuud eksponenciaali atkariibaa no attaaluma :>
2kaart – taadu jeedzienu, kaa selektivitaate, esi dzirdeejis?
3kaart, tu taads gudrs izskaties… piekabini sev pioe pakaljas kapacitatiivo gjeneratoru un staigaa…
ps. tu esi klubinjaa….
turpini, ja speej :>
C’mon. Tauta. Jūs tiešām nesaprotat kas par cik?
Es laikam neskaidrji isteicoss mhhh… Ko es domaaju ir, rfid ir tik jibani viegli likvideet/viltot/slaapeet ka tev pat praataa njenjaaaak. un jaa es shoreiz tieshaam zinu ko runaaju, ne tikai logjiski bet arii praktiski mhhh :>
Ari tu esi klubinjaa. Son of a b***, you just divided by zero, dont ya?
Andress, es neteikšu, ka tev ir šizofrēnija. Jo tev nav šizofrēnija. Tu esi vienkārši stulbs.
Edit: pardon, paarlasijos. shizofrenijas vietaa ludzu paskaidro stulbumu :>
Evers, es nupat sāku lietot heroīnu. Pagaidām sajūtas labas.
Paranojisks idiots tu esi. Nu nopietni.
Andress, es neteikšu, ka tev ir šizofrēnija. Jo tev nav šizofrēnija. Tu esi vienkārši stulbs.
Edit: pardon, paarlasijos. shizofrenijas vietaa ludzu paskaidro stulbumu :>
😀
nav ko piebilst.
opā, nokavēju ar citēšanu…
😀
nav ko piebilst.
opā, nokavēju ar citēšanu…
Nee nee meistar, veel kaadu vaardu uz jaunu eeru informaatikaa :>
atvaino ja aizskaaru tavu zilo stbinju, bet paris ali pec darba piekdienas vakaraa ir attaisnojums tam ka monitors parvietojas apmeram 3cm pa x asi :>
tavu suuda gjenjgjeri iizii detektees dajebkura iekaarta un momentaa atsleegs identifikaaciju,m ieruboties trauksmes rezjiimaa… run, baby, run!!!
tev, puiseen, ir mazs prieksjstats par muuslaiku elektronikas iespeejaam :>
aa, jau ir..
muhhhaaaa
Preses relīzes