Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Googlei savs DNS serveru tīkls
Andress, izskatās, ka tu esi sava vārda saimnieks.
Kādā nozimē? 🙂
Un ar tādām smadzenēm tu pretendē uz diskusiju?
Uii, Robi… gejiskais draugs gan es tev neesmu. Velti cerēts 😀
Tas bija sarkasms. Īstenībā tu esi OHO
skripts peec ip meklee tuvaako vietu un rullee :> tiesji taapat straadaa dolbannie googladdi
Un kāda tam fakin ir saistība ar gūgli, kas, it kā, piedāvā zimbabves mietenes Ludzas laukos???? Tas, ka tu no kaimiņu Žeņas nopirki krutku ar tosolu iekšā nozīmē, ka RIMI ir sūds, jo arī pārdod šņabi???
Andress. Saimnieks ir saimnieks. Gribu – dodu, gribu – ņemu.
Un ar tādām smadzenēm tu pretendē uz diskusiju?
Palūgšu paskaidrot. Es nesaprotu džedajus no psu vārda, esmu programmetajs
sjis topic man atklaaja veselu varzu oligofreenu. paldies, pieziimeesju….
Robi, vai nu beidz dirst vai attopies.
P.S. tu toč neesi programmētājs 🙂
13 Tas [ZVĒRS – mans izcēlums] dara lielas brīnuma zīmes, uz viņa pavēli pat uguns krīt no debesīm uz zemi cilvēku acu priekšā. 14 Tas pieviļ zemes iedzīvotājus ar brīnuma zīmēm, kas viņam bija dots darīt zvēra priekšā; tas aicina zemes iedzīvotājus celt tēlu zvēram, kam ir zobena brūce un kas tomēr palicis dzīvs. 15 Tam bija dotas spējas iedot dzīvības garu zvēra tēlam, lai zvēra tēls varētu runāt un panāktu to, ka visi, kas nepielūgtu zvēra tēlu, tiktu nokauti. 16 Un viņš dara, ka visi, lielie un mazie, bagātie un nabagie, brīvie un vergi, uzspiež zīmi uz savas labās rokas vai uz pieres, 17 lai neviens nevarētu ne pirkt, ne pārdot, kam nav šīs zī
P.S. tu toč neesi programmētājs 🙂
Pierādi vai tiekamies tiesā. 🙂 Tur varēsi apstrīdēt Zend, kuri uzskata ka esmu gan tomēr 🙂
Vai tiešām tikai man un ķirzakam vēl ir saglabājušās smadzenes?
Par šīm lietām (brīvības draudiem?) totālas kompjuterizācijas gaismā esmu sācis domāt vēl 1989. gadā, kad pirmo reizi piesēdos pie “kompja” Liepājas skaitļošanas centrā. Domāju vēl tagad. e-TOTALITÄ€RISMS?..
Imhotep. Patiesi negaidīju tādu pavērsienu. Tas dod cerību. 🙂
Nu tak! 🙂 Prozit, ja kas! Pēc šīs diskusijas mans kara cirvis aprakts, džedai!
Preses relīzes