Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Googlei savs DNS serveru tīkls
Beigās es uzdevu jautājumu – “Kā jūs kontrolējiet programmētājus un adminus?” Atbilde bija – “Nu viņiem tak arī ir jāielogojās, lai piekļūtu datiem.” Es nenoturējos un sāku skaļi smieties…
Da ladn – orāklei var smuki sadefinēt, pie kā tu vari līst un pie kā ne, un katram developerim ir jābūt savam lietotājam. tā tev nav sqlite vai aksess vai mysql r00t lietotājs bez paroles.
*Normālos* projektos programmētājus PRINCIPÄ€
Nav ko ņirgt, ja pie mums 90% gadījumu attieksme pret datiem ir zīdaiņu līmenī. Pie mums par to domā galvenokārt bankas.
a medicīnā standartu praktiski nav… tas ir – ir standarti, bet tādi bezzobaini – pēc tiem neko jēdzīgu uzkodēt nevar… Un sāpe jau nav datubāzē – sāpe ir iekš klienta gala. Uztaisīt durtiņas nav nekādu problēmu.
ob1
da hoķ Snort uzliec priekšā un seko līdzi, ja nejēdz, kur sistēmai bakdŠrs varētu būt. 🙂
drunk_lizard
Google DNS nelietošu – ņefik sekot līdzi visiem hostiem, ko apmeklēju. Gūglei būtu jāaprobežojas ar google ads. Baidos, ka panesīsies ideja “provaideri visu trafika uzskaiti autsourcē gūglei un nodod tai klientu personas kodus arī pie reizes”. vot, jautri būtu. Globāli jau ērti būtu, bez visādiem pašmāju risinājumiem katram priekš sevis un, nedod dies, ieviesīs to vēl par ES prasību dalībvalstīm, lai vispār saņemtu dotācijas IT projektiem 😀
Baidos, ka panesīsies ideja “provaideri visu trafika uzskaiti autsourcē gūglei un nodod tai klientu personas kodus arī pie reizes”. vot, jautri būtu. Globāli jau ērti būtu, bez visādiem pašmāju risinājumiem katram priekš sevis un, nedod dies, ieviesīs to vēl par ES prasību 😀
Vo vo! par to jau stāsts/sāpe!
Domāju ka google nepārnems pasauli.
youtube negribas satikties ar This video not aivailable… vispār besīgi ka nāc no valsts kur visu bloķe.
Paranoja bez saprātīga pamatojuma. Izraujiet inerneta kabeli, atslēdzieties no elektrības – caur elektrības tīklu var noskenēt uz klaviatūras spiestos taustiņus. Telefonus arī nekādus nelietojiet, bankomātus nelietojiet, runājot ar cilvēku pārbaudiet vai viņš nav spiegu robots, vai arī varbūt viņam ir noklausīšanās ierīcies, staigājiet kapucē un ar sejas masku, lai novērošanas kameras neredz kur un kad jūs ejat.
Vienvārdsakot… bail kā maziem bērniem no tumsas. Jebšu arī nelikumīgas darbības bīdiet, ka tik lielas bailes.
caur elektrības tīklu var noskenēt uz klaviatūras spiestos taustiņus
Ne tikai – tehnoloģijas ir daudz bīstamākaskompromitējošām bildēm
Vispār dns vajadzētu būt uz katra datora lai nebūtu par to jāmaksas, piem. vismaz viens donems.
oligofreeni sasaukusji papildspeekus!!!
[spoil][img]
Vai, ja policija piezvanītu nakts vidū ar tekstu, ka “pārstājiet vilkt failu, ko nupat uzlikāt vilkties trakerī, vai arī pie tādiem pekstiņiem konfiscēsim datoru ar visu varezu”?
daļa spama pazustu, taču atgriezeniskā saite iestāžu intereses veidā tam nav nekāds patīkamais pluss.
Bet Google ir privāta kompānija. Apšaubu, ka šiem interesē kas cits, kā tikai peļņa. Lai saglabātu lielo piķi no reklāmām (kuru noderīgumu pierādīt kļūst arvien grūtāk), kaut kas ir jādara. Ir kaut kā jāattīstās. No DNS izanalizēs, kas jums visvairāk patīk, ko visvairāk apciemojat un vai jūs gadījumā nebloķējat reklāmas (piemēram). Pēc tam šos datus izmantos, lai nodrošinātu jums vēl vairāk “free beer” pakalpojumu, naudu paņemot no reklāmdevējiem.
Nezinu, vai man teiciens būs izdevies, bet es mēģināšu – Google jums dod par brīvu savus āmurus, ar ko jūs viņiem skaldat akmeņus 🙂
Ja gūgle būtu reģistrēta kā privāta kompānija Krievijā, man vispār nebūtu nekādu ilūziju par to, pat ja labi pelnoša un it kā neatkarīga. Tagad jācer, ka tā arī paliks privāta un neatkarīga 🙂
Preses relīzes