Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Googlei savs DNS serveru tīkls
piektdiena
Ekshibicionistiem jau varbūt no tā rodas zināms kaifs, bet man personīgi nepatiktu, ja manā guļamistabā un vēr šur tur atrastos novērošanas kameras. Pieskaitiet mani pie paranoiķiem 😀
Kāds nevar īsumā savilkt kopsaucēju ko tad izspriedāt beigās?
drunk_lizard – klau ja negribi 5cas melnas no kurienes tur tad mēģini paslēpties nevis bļausties tukšumā, starp zombētu tautu nevienu prātīgo nesasauksi. Tu esi palicis viens -cīnies :DDDD
Būs man arī jāsāk kaut ko pīpēt.
+1 Mad182
Viss ir uzlaužams, tas ir tikai laika jautājums. Galvenais zināt algoritmu kādā uzlaust.. 😀
Mad182 un Aldis +1 😀
8.0.0.0/8#53
Katrā ziņā jebkura ISP spēkos ir nobloķēt pieeju 8.0.0.0/8#53
vel katrs provs var nobanot google, youtube, un atstaat tikai .LV zonu, bet vai to vajag? 🙂
Katrā ziņā jebkura ISP spēkos ir nobloķēt pieeju 8.0.0.0/8#53
vel katrs provs var nobanot google, youtube, un atstaat tikai .LV zonu, bet vai to vajag? 🙂
vajag gan ,ja jau pirms gadiem chetriem, kad man bija Baltkom nets, ārzemju saiti vērās vaļā tikai pēc 24.00…
Es piedāvāju tikai dns portu bloķēt vai pāradresēt to uz kādu vietējo. Gala lietotājs no tā neko nezaudēs.
Bermuda trijstūris varētu neizteikties..
Bet Google ir privāta kompānija.
nu ja paranoja, tad liidz galam :)))) vai tu esi 100% paarliecinaats?
nu ja paranoja, tad liidz galam ))) vai tu esi 100% paarliecinaats?
Nē, gaidu Men In Black 3, lai noskaidrotu to līdz galam 😀
Kā jau teica – ja kompānija būtu Krievijā, tad varētu nešaubīties, ka darbojas valdības interesēs.
Totālās kontroles paranoja gan man nav tik ļoti izteikta, kā apziņa, ka visu bīda iedzīvošanās kāre 🙂
Preses relīzes