Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Googli grib aplikt ar nodokli
Ja likumprojektu pieņems, ar jauno nodokli apliks tiešsaistes reklāmas ne tikai Google, bet arī Yahoo, Microsoft, Myspace, Facebook u.c.
[imgr]
“Googles nodoklis” izraisījis iebildumus gan no pašu interneta gigantu, gan ekspertu, gan lietotāju puses. Nodoklis nestrādāšot, jo nav iespējams precīzi uzskaitīt, cik nopelnījusi kāda, teiksim, ASV kompānija ar savām reklāmām Francijā.
Bet vispār laba ideja. Googlešmitus un šitos pārējos viendolārniekus varētu mazliet apzāģēt. Kur nez konkurences padomes skatās? Un pieliek tik mani pie tās naudas sadales 😀
Mūzika, kas tiek radīta naudas čupu un popularitātes gūšanai, tā nav mūzika, tas ir troksnis. Kas mūziku rada un izpilda liekot laukā savu sirdi, lūk tie rada mūziku, vienalga vai tie būtu gotiskie rokmetāli vai regejs.
Vēljovairāk: žēl priekš savējiem? 😀
😀
Vot, ja traukiem.lv apliktu – laikam šeit neviens nebēdātu 😀
Tu noteikti pajokoji! 🙂 Iestātos vispārēja panika.
Vot, ja traukiem.lv apliktu – laikam šeit neviens nebēdātu 😀
Tu noteikti pajokoji! 🙂 Iestātos vispārēja panika.
būtu pašnāvības 😀
Panika izceltos tad, ja ar nodokli apliktu katru GB, ko lejuplādējam un augšupielādējam, wo tad sanāktu mazliet panika tur gan es piekrītu 😀
Piemēram 1 san./gb kādu 100gb mēnesī es varētu caur savu IP izlaist 1Ls no manis x12mēn=12ls*1mil neta lietotāji (es pieņemu nav ne mazākās no jausmas par īstajiem cipariem) 12 mil latu biku maz, bet vienmē nodokli var pacelt 😀
Preses relīzes