Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › GPS navigācijas firmware
Uz plates uzraksts M2619V12, kā arī M2619-v2.2ddr128+flash8gb+fm
Rakstīts ka OS esot Wince 6.0.
Esmu izmēģinājis kādas padsmit “prošivkas” bet max ko esmu sasniedzis – nomainīta boot bilde.
No kā var iebootot?
Ir izjaukts? Bildes iedod!
Vajadzētu izslēgt (tb – secināt) lodējuma gļukus, kas lētajiem ķīniešiem ir raksturīgi, un tad var nest uz LDC (“pie Žeņas”), lai pārlodē RAMu. Pirms tam piemeklējot “donoru”.
Viss kas Žeņam ir interesanti – maksā maz. Aiznesīsi kautko prastu – paprasīs vairāk nekā izmest un nopirkt jaunu.
P.S. Neredzu tavu jandeks draivu ar Firefox 24.8.1 ESR.
GPS kad ieslēdz uzreiz parādās Logo EasyGo, un apstājas.
Kad bootoju no SD kartes, tad talākais kur tiku bija loading logo, Logo OK, un parāda atkal Logo bildi, bet jau no jaunās firmware un atkal apstājas.
Es drīzāk ielādēšu kādu smuku bildi kā logo un nodošu atpakaļ lai var izmantot kā fotorāmi, nekā meklēšu donoru un pārlodēšu ramu
Sūti šurp pa Omnivu, aiznesīšu pārlodēt. Aparāts maksā 100€, pārlodēšana būs 10€, nu un + kaukādi ali par donora piemeklēšanu.
Kārtējais klauns, kas izliekas par specu.
Š itādi arī 15 reizes instalēs savu win80 uz beigta cietņa, nevis apskatīsies SMART.
Speķi, es ļoti labi zinu kāds zābaks tu esi, tāpēc arī tavus domugraudus neviens neņem par pilnu.
Kas vispār ar Notepad noticies? Maz aktivitātes.
Palikuši vairs tikai tādi pāķi kā speķis, kas iemācījies uzinstalē win un domā ka ir baigais IT speciālists 😀
Tu uzņemies sataisīt, bet beigās vel paprasi naudu par to ko neesi izdarijis.
Parazītelis un kuņasbērns.
Vajadzētu apsekot tavus klientus, vai neesi pieslēdzies viņu internetam, ka pēkšni no tevis te ir aktivitāte.
Mazais nedapistenītis iekuņasbērneļoja?
Tak slavens mudaks pa visu republiku! 😀
Preses relīzes