Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Grab korpuss.
Raibie
Bet tā jau grūti pateikt visādi cēloņi var būt…
“talāk stock dzese ar 1 izlauztu
tur arī rodas vibrācija…
Domāju, ja nomainīsi to ventilatoru, viss būs kārtībā
edīte: heh par laimi nolauzto spārniņu biju saglabājis . šamo no sākuma pieķēru atpakaļ ar superlīmi , tad ar uzkarsētu plāpsnīti aizlīdzināju šuves vietu ciet un wolaa ka jauns . iemetu kastē , tiktiešām vainīgs bijis spārniņš. uzliekot tagat plaukstu uz kastes ne mazākās vibrācijas veirs 🙂
P.N. Pēc jūtubē redzamas pamācības tuvākajās dienās taisos uzstellēt wlan antenu, kura man izmaksās pāris latus, bet kuras rūpnieciskas alternatīvas maksā kādu sotaku.
Stok cooleris + 12 cm fans san`a pa 4Ls visu izdar`is bez probl`em`am…
Jā, ražotāji mētājas ar jaukiem vārdiņiem un dara tā, kā tu saki – vienīgi procesā vēl labi uzvāroties uz muļķu rēķina – izpēta, kā lētāk uzražot, bet snorkšiem ceņņiks vēl varbūt pat ceļas 🙂 Bez manis iemestā radiatora linka gan zalmanam ir vēl viens labs produkts – smērējamā termopasta, pietiek n reizēm.
Jā, ventilatora ražība, un? Uz to ciparu nav pārāk jāskatās, pietiek relatīvi salīdzināt ventilatorus. Droši vien tas viens no populārākajiem zalmana radiatoriem, kuru var redzēt gandrīz katrā datorveikalā, ir vai nu skaļš, vai, kā tu teici, “klusā māla apdedzināšanas krāsniņa” 🙂 Man kaut kā pietiek ar to, ka axp box veņķika vietā uzliekot silentbleidu temp, neatceros, vai nu nemainījās, vai nokritās, tikai viens jauki dziedāja, otrs izdod skaņu apmēram kā miroņa dvaša, ja ne klusāk. Gan, vislabprātāk es izietu uz pilno eļļas risinājumu, bet visam savs laiks.
Preses relīzes