Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Grab korpuss.
Wuu, gudriniek- tev liekas, ka Intel ir dumjāks par tevi, ja jau izdomājis radiatoram tīeši tādu dizainu un ventu no augšas? Iepūtīsi vienā sānā un ko tad otrs darīs? Jeb uzskati, ka tiem džekiem pa diršanu tur tai daudzmiljardu kompānijā maksā? Moška ej piesakies un motivē viņus pieņemt tevi, jo tev ir labākas zināšanas kā viņu inženieriem?
A kāpēc jāpūš no sāna?
Kāpēc pimpelis izgudrojis tādus tizlus radiatorus? Lai tās krāsniņas spētu vispār atdzesēt, nekāda cita iemesla dēļ – un tas jamiem bija pajāt, ka tie radiatori piepildās ar putekļiem kosmiskā ātrumā 😀
Atvainojos par doublepost 🙁
wuu- pamatosi, kāpēc, tad nedrīkst likt tīra Cu(Vara, ja nu kāds/a nav pamanījis) pamatnes uz CPU/GPU? Ja jau es nesaprotu par ko runāju?
A ko tu ar to kasti tādu dari ka tev ko tādu vajag? Jau nāk šermuļi, ieraugot ka zalmana parastais “mūūūūūūūūūūūū” [nu skaņa, kādu tas noteikti izdod darbojoties pilnā ručkā 😀 ]tipa proča vara radiators – kaut kas ap kilogramu, a ko tad, ja gribas kaut ko nopietnāku, bet negribas izlauzt proci ar visu socketu no mātenes? 😀 Atsiet pret korpusu? 😀
Es nekur neteicu ka nevarētu likt, es teicu ka tas viss ir vairāk priekš m/, jo labu rezultātu var panākt par kapeikām, ja rokas neaug no dirsas. Vairāk neko.
Preses relīzes