Grāmatzīmju pārnešana no Chrome uz Chromium – vai var?

Sākumlapa Forumi Software Pārlūkprogrammas Grāmatzīmju pārnešana no Chrome uz Chromium – vai var?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    darklight
    Participant

Tātad – vai var un, ja var, tad kā izdarīt virsrakstā minēto lietu, ja Chrome ir Windowsīgā, bet Chromium griežas uz Mint? Jau iepriekš paldies!

samurajs
    Participant

Vai Chromium nav paredzēta sinhronizācija ar Google kontu kā Chromei? Uz kādas platformas atrodas – tam nav nozīme.

Chromes settingos pie Grāmatzīmēm ir Pārvaldnieks ar iespējām eksportēt un importēt. Chromiumam nav tāda fīča?

m_janis
    Participant

Uz Mint arī Chrome ļoti labi uzliekas – Chromium man bija nepilnu nedēļu. https://www.google.com/chrome?platform=linux&hl=lv

Bet vienalga nelietoju ne Windows, ne Linux vidē – abās tikai un vienīgi FF Nav man vajadzīga spyware pārlūka izskatā :D.

WordPad
    Participant
    darklight
    Participant

Sasinhronizēju caur gūgles kontu. Grāmatzīmes un visu pārējo. Nebiju iedomājies par tik vienkāršu risinājumu. Thnx, Samuraj!

Zinu,ka arī Chrome labi uzliekas. Vienkārši sagribējās iemēģināt Chromium. Pagaidām neredzu vispār nekādu atšķirību.

WordPad
    Participant

No chromēm: Labāk izvēlēties Chromium(nav usage trackings, bet nav arī autoupdate, iebuvets flash un pdf skatītājs, kaut kādi propertāri kodeki). Vai arī SRWare Iron kurā izravēta visa spiegošanas draza.

Anonīms
    Neaktīvs

Taks, tā kā Chromium kategoriski atteicās uzlikties par defaulto pārlūku, tad tika izravēts, un vietā ir uzlikta Chrome. Lai jau tā Google spiego 🙂

nevertell
    Participant

Chromium ir iebūvēts flash pleijeris un pdf vjūvers, vismaz man IR.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā