Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Gribētos samainīt RAM’us pret citiem.
Tā ir sanācis, ka manā īpašumā ir nonākuši divi
Bēeeet…
Visādu mēness fāžu, alkohola trūkuma un citādu iemeslu dēļ, pērkot neienāca prātā, ka man viņi ar savu radiatoru būs daudz par augstu…
Tātad, ir vajadzība šos divus komplektus (kopā 4x4Gb) iemainīt pret kādu citu rāmi, bet zemāku, kaut bez radžiem, ne obligāti zemprofila, 1600-1866mhz robežās.
Pirkti pagājušā gada decembrī, ja atradīšu papīrus un iepakojumus, tad arī garantija būs…
Ja kādam ir lieki 2x8Gb 1866mhz, ko būtu ar mieru iemainīt, es aiz priekiem būšu ar mieru pat palekties un iedot buču 🙂
P.S. Vispār pasts stāsts tāds dīvains…
Pirkti 23.12.2015 dateleksā, tātad garantija vēl gads un 3mēneši.
Kāpēc man riskēt ar saviem resnajiem pirkstiem mūķēt nost radžus un beigās kautko sa**st?
P.S.
Un kas stāstam vainas? Tu pc detaļas pērkot tehniskos rasējumus studē un autocadā visu simulē?
Kas traucē? Pocim ir kārtīgs radžis ar kārtīgu veņķiku, kurš iet pāri pusotram rama slotam.
Nu a bet tomēr pajautāt nav liela bēda, pašam kādreiz visādas lietas krājumos ir bijušas…
Izdosies, prozits, nebūs veiksmes, nu pox, skatīšos kā tos radžus saudzīgi demontēt.
Principā tur tikai līme tur visu kopā. Sameklē tik paasāku instrumentu un gan jau izdosies. 😉
Preses relīzes