Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Gribi Firefox 4 jau tagad? Viss ir iespējams!
🙂 … Bet kas tad man. Katrs dara kā grib.
P.S reāls tests uz ātrumu, izmantojot Ob1 kompi (bez optimizācijas, atlons, vecs), nav protams lēnākais uz zemes bet diemžēl, Opera darba ātrumā ielika kloķi pat Chromei, par FF nemaz nerunajot, viss uz svaigas instalacijas, visi browseri bez addoniem etc. 🙂
10.50 ir tikai alfa.
Un lūk desmit iemesli kāpēc es izvēlos Opera, ne FF:
init>
& VND/WML;
& DEV Tools;
& Automātisks cache purge pie memory oflow (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!);
& Mail;
& IRC;
& Torrent;
& FCKIN DEV TOOOLSZ!!!!?!?!?!!!!!
& I got the magick stick (wand);
& Speed dial;
& Opera Turbo (ibirojs, bite gprs);
& vel miljons dažādu fiču kas tiešam patīk un kuras var izmantot;
<
Vakarnakt uzliku hromēto mēslu kārtējo reizi, neatminos kādu versiju skatījos iepriekšējo reizi, bet tas bija kaut kad vasarā un jāatzīstās, ka jau negribās uzreiz lekt atpakaļ uz ff. Tik rodas jautājums .. man ar ch jau bezmaz vai visas lapas ielādē < 1 s .. kur vēl ātrāk ? :D
Un jā Imhoteps zadrots .. nevarēju nepateikt
Un lūk, kapēc es lietoju ff visu laiku
& Opera Turbo (ibirojs, bite gprs);
Nu šī funkcija vispār nav cienīga saukties par funkciju, darbā man ir 128kilobitu līnija, cik es esmu mēģinājis to Turbo, viņš vairāk ir nosprādzis nekā darbojās.
& Torrent;
Nu tā jau ir ņirgāšanās 😀 , Ja torrentu trakera turētājs nebūs dulburis, tad viņš būs nobanojis operas klientu, jo viņam nav vajadzīgi niekalbji kas tikai novelk un notinās, tādējādi nepildot P2P principus.
Tracina, ka par FF sarunā galīgas aplamības, vai nu nav lietojuši, vai lieto uz briesmīgi vecas kārbas, vai arī problēma starp krēslu un monitoru. Vai arī vienkārši pa dzērumam uzlika. 😀
FF ir domāti wuu-veidīgiem CS istiem ar noslieci izvēlēties ne to, kas ir labāks, bet to, ko izvēlas pārējais šo radijumu bars. Tobiš atliks vien Wuu sākt veidot CS modus piemēram ASPnetā (WTF omg) un arī citi pok3s viņam skries līdz. Kāds argumentēs operu- protams, arī Wuu ar savu argumentu “miljons iemeslu kapēc FF ir labākais pārlūks pasaulē” būs klāt.
Parādīji savu stulbumu, pēc tava teiktā tagad sanāk ka Operu lieto tikai “Advancēti lietotāji, vai uz to pusi” bet FF tikai pokemoni ja ?
Ja runā par specifikācijām ar ko atšķiras abi browseri, tad OK, bet tas ko tu tur nomurgoji, ir kautkāds stulbums, katrs lieto to kas viņam liekas piemērotāks un ērtāks, nevis skrien līdzi kādam kas lieto jau piemēram FF/Opera/u.tt…
Preses relīzes