Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Gribu apdāvināt sevi Ziemassvētkos
Tātad beidzot pienācis laiks arī man savu kasti nedaudz uzlabot, un, lai gan cena šoreiz nebūtu noteicošā, tomēr Intel produkcija liekas tomēr neadekvāti padārga, lai gan i-7 kā līderis visos benčmārkos ir neapgāžams. Tad nu dēļ savām pieticīgajām vajadzībām nolēmu tomēr atgriezties pie AMD produktiem un nevaru izšķirties starp šiem diviem:
PS. Mātesplati ar DDR3, SATA3 un USB3.0 atbalstu pratīšu piemeklēt, bet labprāt uzklausīšu arī jūsējus ieteikumus un pieredzi.
PPS. Pirkšos pie sena drauga, kam pieder datorsalons, tāpēc linki ir tikai piemērs.
Ak jā, vai AMD pročiem kūleris jāpērk atsevišķi? Cik atminu, manam P4 kaut kāds mēsls jau bija komplektā.
Un par tiem buldŠzeriem, vienmēr jau var pagaidīt, līdz nākamajai paaudzei.
Būtu interesanti uzzināt, ko domā mūsu ”spēlmaņu cilts”, pagaidām vairāk tomēr sliecos uz to black edition 965-to.
Starp citu, nezini, kā noregulēt vsync ar nvidia’s kartēm uz 2 dažādiem monitoriem? Tā lai vismaz uz viena var filmu skatīties ?
[spoil][img]
Opā, biedrs TavaMaate root
Līdz šim ar tādu problēmu neesmu sastapies, bet ārzemju forumos ir lasīts, ka lielākoties pie vainas ir kkādas nestandarta izšķirtspējas, 72, par piemēru.
NVIDIA Driver Version: 260.19.06
Uz defaultā monitora refreshs ir 75, uz lielā (Full HD TV), 60. Es lieku to Separate X Screen, jo uz TweenView daži logi nez kapēc grib ielekt vai nu pa vidu vai nepareizajā pusē.
Un Compiz varētu gan būt pie vainas, jo ja neliek iebūvētās tēmas, vizuālie efekti atsledzas nost tā vai tā.
Jāsaka, uz windows šī sistēma darbināma krietni vien vienkāršāk un ar visiem Aero efektiem 🙁
Nu labi, mēģināšu un redzēšu.
3D jau strādā, atslēdzas nost visi ”skaistumsalona” efekti, kā Cube, Vobble utt…
AMD lietās, atzīstos, esmu zaļāks par zaļu.
Par augstāk pieminēto bazaaru, kā nVidia’s kartes uzvedas Linux vidē., o.k., sistēmu biju bekapojis, pirms izdariet eksperimentus, pārliecināties, vai šāda iespēja jums ir pieejama, risks uz jūsu atbildību, utt., kakova hrena pēc tik slimi pašu sistēmu būvēt (īsti vietā teiciens čerez ž*opu) bet nu b*a otrreiz vairs iestatījumus nemainīšu.
Preses relīzes