Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Gribu nopārdot savu steam kontu.
Tātad vairs nav īsti laiks un gribēšana spēlēt datorspēles, un esmu izlēmis nopārdot savu steam kontu ar trim spēlēm.
Spēles:
* S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl
* S.T.A.L.K.E.R Clear Sky
* Hitman Blood Money
(Starp citu baigi labās spēles 🙂 )
Katra no šīm spēlēm maksāja 9.99€, tātad kopā 29,97€
Neapšaubāmi atdošu lētāk, tātad ja kādam ir vēlēšanās, tepat varam patirgoties.
Neatrodos Rīgā, un naudu gribu ar pārskaitījumu.
Teicu ka atdošu lētāk. Prasu 15Ls.
Vai tik nav kāds no steam zagļiem!
Kurā vietā un tieši kas Tev likās tik ļoti aizdomīgs, ka sāki izteikt aizdomas, ka viņš ir Steam zaglis?
Steam lietotāja vārds man ir nedaudz līdzīgs šim pašam guitarman (kā zināms, tad iekš Steam lietotāja vārdu mainīt nevar), kā arī man epastā ir visi digitālie čeki par spēļu pirkumu (ar Payment Info, Confirmation Number utt…)
Multiplayeru gandrīz nemaz nespēlēju (tā kā visi rankingi u.c ir neaiztikti) un citas nepatikšanas iekš Steam nav bijušas.
Skatos ka nevienam īsti neinteresē mans piedāvājums, vai arī visi Stalkeri jau līdz nelabumam atspēlējušies 🙂 ?
Ok, varam vēl pakaulēties. Piedāvājiet cenu!
Labs ir, lai būtu 10 Ls
Vai tik nav kāds no steam zagļiem!
Par Guitarman varu savā ziņā galvot. Ir bijis kontakts, liekas uzticams cilvēks.
Tieši tā.
Kāds mājaslapu amatieris Igors sūdzējies, ka kāds hakeris >500 reizes mēģinājis uzlauzt viņa lolojumu
Secinājumus paši izdariet.
Bekon ar olām un _Mo3_
Pirms apvainot un saukt mani par zagli
foruma tēmas tepat, kur lūdzu palīdzību sakarā ar datoriem un programmēšanu.
Varbūt tad jūs sapratīsiet to, ka manas datoru un programmēšanas zināšanas
ir daudz, daudz par vājām lai es varētu uzlauzt pats savu mājaslapu, kur nu
vēl citas, vai tādus megaportālus kā steam?
Sen sen atpakaļ es šeit pārdevu arī savu Lacie ārējo cieto disku, un līdz šim brīdim
pircējs nav sūdzējies (jo nebija par ko).
Mans steam lietotāja vārds ir gu1t4rg33k (guitargeek), kuru es mēdzu izmantot arī
citos interneta portālos. Steamā lietotāja vārdu NEVAR mainīt, tad ko, es lauzu kontu, jo man iepatikās lietotāja vārds???
Labs ir. Paskatījos vietās kur citi tirgo steam kontus, un sapratu ka varbūt prasu par daudz naudu.
Bišķi zem 10ls vēl varam pakaulēties.
Mani personīgi nespēj paķert Tavs piedāvājums tikai viena iemesla dēļ- esmu šīs spēles izgājis (ir oriģinālie DVD). Atzinis par labām esam un nolicis plauktiņā “varbūt uznāks vēlme vēl kādreiz padzenāt”.
Sen sen atpakaļ es šeit pārdevu arī savu Lacie ārējo cieto disku, un līdz šim brīdim
pircējs nav sūdzējies (jo nebija par ko).
Runājot par ārējo cietni. Nobruka pēc 1-2 mēnešiem (precīzi neatceros). Tas tā, ja interesē viņa tālākais liktenis. 🙂 Pircējs joprojām nesūdzas. Patiesi nav par ko. 🙂
Paklau, Bekon ar olām un _Mo3_
Pirms apvainot un saukt mani par zagli
Nocitē, lūdzu. Vismaz es tevi nekādi nebiju saucis.
Runājot par ārējo cietni. Nobruka pēc 1-2 mēnešiem (precīzi neatceros). Tas tā, ja interesē viņa tālākais liktenis. 🙂 Pircējs joprojām nesūdzas. Patiesi nav par ko. 🙂
Žetons par šo tekstu! 😀
Nav patīkami, ka tu neko sliktu negribēdams gribi pārdot legālas spēles, bet kāds mēģina tevi pataisīt par apčakarētāju.
Ok, lūdzu slēdziet šito beztēmu. Gan jau kādreiz pašam vēl sagribēsies uzspēlēt.
Preses relīzes