GV-R928XOC-3GD-xx

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas GV-R928XOC-3GD-xx

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Anonīms
    Neaktīvs

🙂 sveiki.

vēlreiz griežos pie Jums pēc padoma, vajag nopirkt 3GB v-karti jaunākajām spēlēm un tai skaitā priekš BF4, nekāda lielā izvēle nav, tāpēc jāizvēlas no tā kas ir. man padomā ir divas AMD Radeonâ„¢ R9 280X v-kartes GV-R928XOC-3GD-GA (rev. 2.0) un GV-R928XOC-3GD (rev. 1.0), abas ir gandrīz vienādas, nezinu kuru izvēlēties geimingam uz pašiem augstākajiem iestatījumiem? kuru labāk ieteiksiet?

GV-R928X OC-3GD-xx[/url][/color][/size]

Intel Core i5-4670

Crucial 8GB

Seagate 1TB

OCZ Vertex 450

OCZ ModXStream Pro, 600W

AOC, 24″, 1920×1080, 5ms

Stat1CX
    Participant

Nevienu no šīm, piemet 20 Ls un paņem 290.

Crow
    Participant

GA modeļiem BF4 nāk līdzi. Tā arī visa atšķirība. Vienmēr der ņemt jaunāko revīziju (arī ne-GA gadienā). Izlabots kaut kas ir ne bez iemesla, lai neaizmirstam 7850 “black screen” stulbības.

Anonīms
    Neaktīvs

kā ar PSU,tāds būs labs?

Crow
    Participant

Nekāda vaina. Vienīgi varbūt aiztaupi sev kabeļu postu un paņem M (half-modular) variantu. Nebūtu OCZ pa burbuli aizgājis, ieteiktu ZT, bet nu vairs nekā.

Var arī jauno CS sēriju (nē, tas nav Counter Strike) pamēģināt. Gold lietderības koeficientu ar sūdīgām iekšām izspiest nevar un ļevās dzeses aurošanu pāri savam varenajam Radeon tāpat nedzirdēsi, hurr hurr :>

Ai, bļin, vispār tev vienā mierā pietiek arī ar esošo 600W ModXStream. Kāpēc vispār jaunu vajag.

Anonīms
    Neaktīvs

man pat tik jaudīgu nevajadzēs, pilnīgi pietiks ar RM Series RM550-550 Watt 80 PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU, neba es servaku uzturēšu, kompī kurā kurā es to likšu viņa jāpietiek, visam klāt vēl nāks v-karte Gigabyte GV-R928XOC-3GD-GA (rev. 2.0)

Crow
    Participant

Ka cilvēki varētu iemācīties postot un topikus nosaukt normāli – kas jau *ir*, ko grasās pirkt un visus savus jautājumus uzskatīt vienā vietā, mhhh…

RM arī ir ok, jo iekšā ir praktiski tas pats, kas CS, tikai pataisīts fully modular un klāt pielikts Corsair Link (kuram visi pārējie loriņi tāpat jāpērk atsevišķi un enīvej ir diezgan bezjēdzīga lieta).

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā