Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › «Hack» ar Windows 7 upgrade versiju
obligāti jābūt reģistrētai
Š eit nu parādās hackreģistrētai RC1 test versijai build 7100 pa virsu
Secinājums: tie, kuri jau lieto kādu no Windows 7 testa buildiem – var mēģināt tikt cauri “pa lēto”. Tikai nāksies iegādāties noteikti Ultimate un bez E burta. Ar Windows 7 E upgrade process
😀
ob1 a kas tur taja paka ir,gribas zinat,it ka ir sadas tadas pazinas,kas varetu moska dabut….pastasti kas ieksha un cik maksa?
Nevaajg taisīt dubultpostu, bet gan siest edit pogu vecajam komentāram!- usinss
P.S. Netaisi vairākus postus pēc kārtas, saliec ziņu vienā postā, vajadzības gadījumā pielabo.
man ar patik notepad.lv…te vismaz neviens nenoliek,ja kaut ko nezin,vairak paskaidro un normalaka attieksme….
ob1 a kas tur taja paka ir,gribas zinat,it ka ir sadas tadas pazinas,kas varetu moska dabut….pastasti kas ieksha un cik maksa?
Ķirzaka noliek. 😀
Hmm, Tu gribi teikt, ka ķirzaks mani nes cauri?
Es pats īsti nezinu…
Š itā var darīt: es uzinstalēju Vistu( man ir orģinālā OEM versija), aktivizēju un pēc tam taisu upgrade?
Jā, vari 100%. Tikai ar Win7E tiešais apgreids nesanāks. Būs tīrā instalācija, pie kuras jūzera faili tiks autosaglabāti mapē WINDOWS.OLD. Softu likt par jaunu gan nāksies.
Ja sadabūsi Win7 bez E – tad pie upgrade tev vispār jautājumus neuzdos.
Un vēl – ja tev Vista Home Premium – vari upgreidot tikai uz tādu pašu Win7 utt.
Preses relīzes