Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Hakeru spēlītes VID mājaslapā
Pēc VID bijušā ģenerāldirektora Dzintara Jakāna teiktā – visticamāk iesaistīts kāds no web-izstrādātājiem. Drošības caurums bijis elementāri vienkāršs un atradies acu priekšā: jebkurš fiškas
Patlaban caurums esot aizlāpīts, un Repše intensīvi sola vainīgos sodīt, un pat sabāzt cietumos.
No neoficiāliem avotiem nācis zināms galvenās vainīgās personas vārds: tā ir VID apkopēja – dubultaģente Okuļina Jevlampijevna
[youtube]
Bet, kāpēc tika sacelta brēka? Varianti vairāki.
Pirmais varētu būt tāds, ka kāds izpauda trešajai personai…
Otrais varētu būt: Kāds netīšām uzdūrās (jo googls jau noindeksē visas lapas…)
Trešais: kāds zināja par to, bet netika pie tās adrese un pakliedza to skaļāk…
Otrais varētu būt: Kāds netīšām uzdūrās (jo googls jau noindeksē visas lapas…)
Tādā gadījumā smagi izgāzušies ir cauruma veidotāji.
tad otrā varianta vietā var ielikt, teiksim IE “gļuku” kurš pēkšņi parādīja vai pārsvieda uz to linku
labi, lai jau paliek, tik un tā mums to patiesību nezināt, varam tik te filozofēt 😀
psc .. ideāla humor izjūta 😀
respekt i uvažuha 😀
Tagad es ienīstu VID.
pa 1,5miljonu var uztaisīt ļoti ļoti labu sistēmu, bet mēs redzam pēdējo samazgu. Latvian style viennozīmīgi.
redzēs kā būs ar repšes solījumiem.. 🙂
Un ja šādas problēmas būtu tikai vienā vienīgā LV iestādē, tad es protams būtu priecīgs, ka beidzot vienus neliešus atmaskojuši, bet diemžēl tā nav vienīgā vieta un visdrīzāk (iespējams, ka :D) tā ir iepuvusi sistēma, kā tāda.
BARDAKS eL Vē.
Kā video jau saka – ka ja ir tik atklāts robs, tad pat mājsaimniece var kļūt par hakeri – spaidot [save as target] un miers.. 😀
sjogad un turpmaak es deklaraaciju nepildiisju un vid varees man iepuust.
lai iesuudz, mhhhh
dabuus taadu pretprasiibu peec centraalajiem civillikuma pantiem, ka galvinja sagrieziisies.
ps. iesaku sjo variantu izmantot visiem. viens no centraalajiem valst piilariem ir sevi publiski taa sasjmuceejis, ka taalaak vairs nav kur. sjii ir iespeeja beidzot LEGAALI pasuutiit visu “valsts” mafiju н***й!
ja veel kaads nezina, luuk, kaadu dokumentu izstraadei tiek pateereeta caur vid iekaseetaa nauda
un novaaciet tos piikstienus!!! es pats vairs nedzirdu, ko runaaju, mlje!
Preses relīzes