HD plijers

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Iesakiet pleijeri Blu-Ray (1080p) filmu skatīšanai .

Izskatīšu visus priekšlikumus .

nevertell
    Participant

200 latu pīslis vai pē es trīs.

Kas tas par dibilu jautājumu ?

Aldis
    Participant

Tas pleijeris domāts kā atsevišķa kaste? To laikam padomāja @nevertell

Ja tomēr skatās pēc foruma tēmas, kas ir audio/video programmatūra, tad…

VLC daudzreiz ar blu-ray netiek galā, bet MPC ar k-lite apvienojumā gremo perfekti! 🙂

nevertell
    Participant

Tu par rip’iem runā ?

Vai imedžiem ?

Willis
    Participant

Tu domā par PMC2500 ?

Willis
    Participant

🙂 Dzēris esi ?!

nevertell
    Participant

Aldim prasu, vai viņš vispār saprot, ko tu vēlies.

Varu derēt, ka viņš ne reizi nav pircis Blu-Ray disku.

Willis
    Participant

Es arī nepirktu, to pašu un vēl vairāk var dabūt netā .

Lai skatīties no datora pa TV HD filmas, K-Lite MPC taču nav vienīgais un labākais variants, kādas ir alternatīvas ?

ruukjis
    Participant

Vēl ir GOM player.

m_janis
    Participant

Ja jau grib to video uz TV – kur problēma televizoram pieslēgt ārējo HDD vai flešku, ja uz tās filma ietilpst un iskatīties?

Bet ja tomēr ir TV ir no muzeja krājumiem (jo šķiet nav Full HD atbalstoši TV, kas nespētu rādīt no ārējā HDD) – tad nekas labāks par MP Classic + attiecīgie kodeki (es gan ieteiktu ni K-Lite turēties pa gabalu un instalēt tikai tiešām nepieciešamos) un viss notiek.

Willis
    Participant

Ja es lieku GOM media player, tad jau man AIMP2 Music Player nav vajadzīgs vai tomēr FLAC mūzikai labāk izmantot AIMP2 ?

Willis
    Participant

Man ir Sony-KDL32EX720 kurš ar HDMI vadu savienots ar datoru, videokarte Gigabyte GV-R785OC-2GD .

Peteris Skabarga
    Participant

Khem, man vlc vienmēr visu ir gremojis un skaisti atskaņojis, iesaku vlc, nebūs jākačā kodeki.

Willis
    Participant

Skatoties MKV filmas ar 60 FPS VLC pleijers nobrūk patstāvīgi, WMP un K-Lite MPC darbojas stabili .

Tāpēc interesējos par stabilu HD kvalitātes filmu atskaņošanas playeri .

GOM player izskatās labs, vismaz pagaidām labi rāda, labi skan filmu laikā un labi atskaņo mūziku .

Crow
    Participant

Atskaņošanas un attēla kvalitāte nav atkarīga no pleijera. Kvalitāte ir atkarīga tikai un vienīgi no dekodera, OS audio arhitektūras (Windows gadienā labāk Vista un uz augšu, jo KMixer smird) un cienīgiem dzelžiem (garbage in, garbage out)

[spoil]Un +1 emmjānim – visi šitie kālait, cccp un citu sūdu instalētāji būtu jāšauj. Vai nu sēdiet uz VLC vai netaisiet sūdus. MKV vispār ir tikai konteiners, nevis kodeks. MKV Splitter tur darbu dara. BDRip gadījumos MKV parasti satur AVC1 (H.264 – Windoze saprot defaultā, pie tam DXVA modē, ja vien subtitri nav vajadzīgi) un DTS (Windoze nesaprot, palīdzēs AC3Filter). Bet 700MB “redzes pārbaude sikspārņiem” filmām – XviD dekoderis.

Ja ar to nepietiek, tad jūs esat nešķīsti anime fani, kam problēmas meklējamas dziļāk.

Ä€, nu un Windows 8 būs vajadzīgs MPEG-2 (DVD) kodeks, jo Microsoft atteicās maksāt patentnodevu.[/spoil]

Willis
    Participant

Tātad labākais variants ir GOM player vai labāk ? …

Crow
    Participant

Lieto to, kas pēc skata labāk patīk (un nekrašo pilnīgi stulbu iemeslu dēļ, kā VLC bloatware). Dekoderis visiem (kam nav iebūvēts) ir viens un tas pats – piedevām, visticamāk, ffdshow.ax un kaudzīte ar libwhatevs.dll.

Willis
    Participant

Skaidrs. PUNKTS !

Izvēlos GOM player, tur ir audio un video pleijeri .

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 18 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā