HDD iegāde m79 i-veikalā

Sākumlapa Forumi Hardware Atmiņas (HDD, RAM, Flash) HDD iegāde m79 i-veikalā

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Loading
    Participant

Lai veiktu nelielu sistēmas uzlabojumu, tika nolemts aizstāt IDE 80 GB cietni ar SATA 80 GB cietni.

m79 i-veikalā minēta piegāde 2-5 darbadienu laikā. Piegādāts tika 4. gaidīšanas dienā.

Tā notika ar Latvijas kurjerpasta palīdzību tieši līdz mājas durvīm. Formalitātes tika nokārtotas un paciņa nonāca manās rokās.

[img]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080912124330796.JPG[/img]

Paciņai virsū ir uzlīmēta liela sarkana uzlīmīte ar brīdinošu uzrakstu ‘UZMANĪGI PLĪSTOŠ S’.

Tas manī radīja sajūtu, ka pret manu hdd cilvēki ir izturējušies saudzīgi.

[img]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080912124344898.JPG[/img]

Izpakojot paciņu, bija neliela vilšanās 🙁 Biju cerējis, ka SATA kabeli arī atsūtīs.

Kastē bija ielikts sagraizīts kartona gabals (aiz HDD redzams), lai cieto disku vēl papildus nodrošinātu pret nejaušiem triecieniem.

Tajā atradās arī līgums ar veikalu.

[img]https://notepad.lv/bildes/atteli/20080912124358647.JPG[/img]

Plasmasas iepakojumā kopā ar cietni atradās arī paciņa ar 4 skrūvēm un universāla pamācība par tā pieslēgšanu.

Vismaz ražotājs ir par mani parūpējies.

pievienots: Ražotājs nav padomājis par faktu, kā lai konfigurēju cietni. Pamācībā ir minēts, ka palīdzību meklēt mājas lapā. Taču tajā uz ātru roku nav atrodama nekāda informācija. Tik nesvarīgu lietu, kā pareizi saspraust jamperus, laikam nav vērts likt pamācībā.

rajah
    Participant

Sata kabelim vēl vienam bija līdzi jānāk mātes platei – skaties tās kastē.

Printeriem kabeļi līdzi ar nenāk – jāpērk atsevišķi.

samurajs
    Participant

Tīri solīdi m79.lv strādā 🙂 Tik varēji lielāku cietuci paņemt ja modernizē. Es 250 GB papildus ieliku 🙂

Loading
    Participant

PC pirkts pirms ~4 gadiem LDC. Tur ir žmogas. Visus liekos kabeļus patur sev, man iedeva tikai manuāli.

Par printeriem runājot. HP printerim nāca līdz USB kabelis.

pievienots: Ir vēl otrs HDD SATA 200 GB, kopš iepriekšējās uzlabošanas reizes.

memorex
    Participant

HDD nekad sata kabeļus nedod līdzi, tāpat daudz lieki ir, bet problēma ir ar 90 grādu sata kabeļiem vot tas ir deficīts 🙂 Bet labi ka man kādi 8 vel palikuši no gigabyte mobo’s

Foxsk8
    Participant

Labāk sata kabeļus iegādāties ar tā saukto fiksatoru, jo ir arī standarta kabeļi, kuri vienkārši turās klāt un nav tik stabili, viegli var atvienoties no HDD vai MB. Būs pašam jāiegādājās tie ar fiksatoru, jo nu risks pastāv, kad pēkšņi sata kabelis atvienojās no HDD vai otrādi no MB.

memorex
    Participant

Man ir 90 grādu ar fiksatoru 😀 Varbūt neliekas smieklīgi, bet ir bijuši gadījumi, kad videokarti nevar ielikt dēļ sata kabeļa vai korpusam vāku normāli aizvērt…

Foxsk8
    Participant

Ir nācies redzēt salauztu Sata vadu uz pusēm 😀

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā