HDD + new HDD

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    korneliJs
    Participant

atkal es 😀

soreiz es velos pievienot jaunu HDD ? kas man jadara

ob1
    Participant

Paklau, esi tik labs un turpmāk jautājumus uzdod precīzāk. Sarunāts?

Kas par HDD?

Kur tu gribi to pievienot?

Kādas ir tavas zināšanas par kompjiem?

korneliJs
    Participant

1. oK

2. Samsung 250 gb

3. es gribu pie sava tgadējā cietā pielikt vēl to 250 .

gribas tā lai vecais cietais paliek visiem noderigajiem failiem un jaunajs visiem shitiem !

4 . ktko no visa zinu

ob1
    Participant

Nē, vecīt, nesanāks. HDD nevar savienot ar HDD. Tas ir, fiziski saspraust ta var, bet tolka nekāda.

Cita lieta būtu, ja tev vajadzētu to HDD pievienot datoram. Tad būtu jānoskaidro vai tas disks ir IDE vai SATA vai vēl kaut kas cits… nu un vajadzētu vēl uzzināt vai mātesplatei ir attiecīgā pieslēgvieta. Hmm, ja tu vēl pastāstītu kādu windows vai linux lieto, tad domāju, ka tauta tev palīdzētu.

RicoPico
    Participant

Gribu uzvilkt zeķi. Vecā sākusi nelabi ost. Ko man darīt?

1. Noskaidrojam vai jaunā zeķe ir saderīga ar kāju (SATA vai IDE pieslēgvietas uz MB)

2. Atrotam bikšu staru un uzmanīgi novelkam veco zeķi (Atveram PC korpusu, un izskrūvējam veco HDD)

3. Salīdzinam veco zeķi ar jauno- vai izmērs atbilst. (SATA vai IDE)

4 Ja viss kārtībā, tad nomazgājam kāju un velkam virsū jauno zeķi. (Formatējam jauno HDD un liekam virsū OS)

Augstāk aprakstītais variantā, ja Tu gribētu nomainīt Tagadējo HDD pret jaunu.

Tavā situācijā ir jāpārliecinās, ka Tava PC mātesplate ir savietojama ar jauno HDD. Ja ir- štepselē tik klāt. Pēc tam caur Device Manager (pieļauju, ka lieto Windows), jāpiešķir burts jaunajam HDD. Viss.

NorKais
    Participant

RicoPico Paldies par humoru, sen nebiju tā smējies, bet nu paskaidrots jau labi.

samurajs
    Participant

Pats galvenais, kad liec iekšā jauno HDD – nomazgā kāju!:D

drunk_lizard
    Participant

man vieniigajam liekas, ka korneelijs (zjurka korneelija?) vienkaarsji njirgaajas?

nu nevar buut tik stulbs homo sapiens!

jeb varbuut tomeer var?….

savlaik visu bootu kapitaali iznesa cauri persona ar segvaardu DJTelemunDOS…

atziisjos, arii mani:) galu galaa izraadiijaas, ka feiko personiibu pa diviem bija sastelleejusji visnotalj latvijas internetaa cieniijami cilveeki :>

speciaali samurajam :>

https://www.dziesmas.lv/index.asp?page=lyrics&id=9666

_Mo3_
    Participant

nu it kā jau ir drusku aizdomīgi, ka cilvēkam kakā uz galvas un viņš par to neko nesaka :/

samurajs
    Participant

drunk_lizard: Tās tak ir nemirstīgas vērtības! 😀

Quote:

Kad sajauc cukuru ar raugu –

Aplis ir noslēdzies, aplis ir noslēdzies!

A zjurka kornēliJa ir zem kolpaka; nevar būt, ka nekur netā neizlīdīs tā IP! 😀

korneliJs
    Participant

savus tizlos komentarus paturiet pie SEVIS :lala: :devil:

RicoPico
    Participant

korneliJs wrote:

savus tizlos komentarus paturiet pie SEVIS :lala: :devil:

Lai nu kurš te būtu runājis par tizliem tekstiem… 😀

Creep
    Participant

drunk_lizard wrote:

man vieniigajam liekas, ka korneelijs (zjurka korneelija?) vienkaarsji njirgaajas?

nu nevar buut tik stulbs homo sapiens!

jeb varbuut tomeer var?….

savlaik visu bootu kapitaali iznesa cauri persona ar segvaardu DJTelemunDOS…

atziisjos, arii mani:) galu galaa izraadiijaas, ka feiko personiibu pa diviem bija sastelleejusji visnotalj latvijas internetaa cieniijami cilveeki :>

speciaali samurajam :>

https://www.dziesmas.lv/index.asp?page=lyrics&id=9666

Par to gan nezināju. Sen nebiju to vārdu dzirdējis, un šodien jau atkal lika pasmaidīt :). Ahhh, good times.

P.S. Var var būt homo sapiens arī ar tādu IQ kā autoram. Ir cilvēki, kam ir IQ ap 200, un ir cilvēki, kam smadzenes nav nearko labākas par mērkaķa…

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā