Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › HDD / OS.
( Tālāk par šo netieku, cik saprotu, ka jāpāristelē OS ar disku… )
Tas sanāk tā, ka ….
1. Intel logs. ( zILAIS LOGS )
2. E-B ielāde. ( Apakshā vienā stūrī ielādē E-9 R-0 un tā tālākl../ )
3. Bios versiju parāda (
4. Tad paŠ—āda šo te –> ( Skat. bildes… )
Un tālāk man nosaka, vai tiek atrasts BOOT divince, bet tā kā man neatrada šādu lietu
wtf? o_0
Pastāsti vēlreiz – kas īsti notiek. Vēlams ielikt kādus ekrāna uzņēmumus. Ja to izdarīt nav iespējams, tad vismaz pacenties precīzi (bez kļūdām) norakstīt kļūdu paziņojumu.
lai kaads biosaa iesleedz sata atbalstu un uzinstalee tev os? telekineetiski vai kaa?
P.S. Hmm, pirmo reizi redzu, ka diskam 2 barošanas pienāk (4. bilde)… kāds var paskaidrot kas tas par marasmu?
😀
1.Problemu atrisināt vari ar svaigu win.linux instalāciju
2.Izrubī pc izņem bateriju uz min5 un pamēģini tad vai cmos
3.Biosā uzliec settingus kā defult un pamēģini tad
Tev vnk neatrod hdd .
2.Izrubī pc izņem bateriju uz min5 un pamēģini tad vai cmos
Laba zāle tev… kur ņem?
Es mēģināju Vistu palaist instelāciju, bet man neatrad HDD :D. ( Jāpamēģina cits OS un jūsu ieteikumi.. )
ob1: Neko nezinu, nav īsti mans pc.. 😀 ( Bet būs mans.. )
WerNeo: Nav slika ideja, jāsameklē vīna pudele un aiziet, lai jau pats atvelkās pie manis 😀 ( Man ir viens pazīstams )
1) HDD miris;
2) Māte mirusi;
3) Vadi sūdīgi;
4) BIOSā kaut kas greizi;
5) Roku izliekuma rādiuss tiecas uz nulli.
Ja atrodies Siguldā vai tuvumā, tad marš pie manis ar visu kasti, man šovakar hardware orģijas paredzētas…
Nē, Paldies, uz Siguldu es netaisos tīties : D.
Man HDD tāda dīvaina skaņa, ka klikšķi, kad ierubās pc un vissu laiku…
Ko tas nozīmētu ?
Vadi ir pilnīgi jauni un dažas lietas arī….
UN, kas tieši BIOSÄ€ varētu būt greizi, es tgd izņēmu batereju, lai restārtējas bios… ( Tad pamēģinashu vēlreiz.. )
Iepriekš man rādija… ( kad nospiedu jebkuru taustiņu un iekšā bija disks tad parādija Klijentu ( Mac adresi ) un neko nav atradis ,es gan nezi9nu kā būs ar citiem :D.
Preses relīzes