Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › HDD regenerator
gribētu zināt vai ar programmiņu HDDregenerator, kas ir iekļauta hirens boot cd, vispār var kautko izdarīt ? vai viņa tiešām labo cietuci vai tikai skaita cipariņus
tīri intereses pēc 🙂
savulaik ob1 ieteica arī tādu programmu kā spinrite.
jāsaka gan ka cietnim kuru pasenāk mocīju tā ari neizdevas atgūt dzīvību. paklausīju ob1 un izmantoju tik cietņ a vesalo daļu tajā izveidojot partīciju un beigto daļu liku mierā..
Ja ir pacietība, tad var arī kaut ko saremontēt.
Nu nez, man nav sanācis. Parasti izbraucu ar beigtās daļas neizmantošanu.
Kādam ir arī palīdzējis?
Man palīdzeja tieši šī pati prgrammiņa! Īsti nesapratu ko es tur nospiedu, kas notika, bija jāgaida divas stundas, bet cietnis salabots. 🙂
Var jau paskanēt, nodalīt bad blokus utt, bet, ja hdd jūdzas, tad sāc vien aši domāt par jaunu datu nesēju nomaiņu un jau laikus pašus svarīgākos datus saraksti matricās vai kāda ārējā atmiņā.
Ja ir pacietība, tad var arī kaut ko saremontēt.
Nu nez, man nav sanācis. Parasti izbraucu ar beigtās daļas neizmantošanu.
Ir līdzējis, ja ir tikai daži “beigtie” sektori…taču tas ir tikai laika jautājums līdz parādīsies atkal no jauna!
🙂
Pārsvarā programmas lokalizē šos bad blokus, lai OS viņus vairs neizmantotu. Ja rodas jauni – rodas jaunas problēmas.
tad man vēl jautājums ko tad viņa izdara ar tiem bad blokiem ? pārraksta vai aizsmērē vai ko citu? 😀
Viņa vienkārši aizliedz rakstīt tajos bojātos sektoros, un viss. HDD paliek mazāks pēc ietilpības.
P.S. grr
Preses relīzes