Vai ir kāds glīts softiņš Win7 videi, kurš atrod/dzēš failu dublikātus (ne tikai pēc Filename parametra), smuki parāda mapju izmērus, biežāk lietotos failus/mapes… Vārdsakot, nepieciešams tūlis, ar kuru efektīvi sakārtot HDD saturu.
Paldies.
Brutāli dzēšanai ir visādi DupeFinder, IOBit piedāvā visādus tmp meklēt un citi. Bet vispirms novērtēt, kas tad tur aizņem vietu – logfaili vai kas.
iekš win7/vista ļoti daudz simlinku. Izpildi dir /adirectory junction
Pele, klaviere un failmenedžeris
Tā esmu darijis cik sevi atceros. Bet tas aizņem daudz laika un ir neefektīvi. Lai izmēztu VISU drazu, ir nepieciešams kāds 3. softs, kurš uztaisa kopsavilkumu, pēc kura tad arī redzama visa tā mēžamā miskaste.
@usver
Ja guglā neesi izbanots [..]
Google bija pirmā, pie kuras vērsos, kad apjautu, ka man negribas atkal iet visām mapēm cauri manuālā režīmā. Taču to tūļu ir taaaaads lērums, ka nevarēju saprast kuru īsti grābt un ķert. Pāris tūļu mājaslapas gan apmeklēju (tiesa gan, lai tiktu līdz pašai lapai, vispirms nācās aizvērt visus “You are the 10000000 visitor” popapus), bet tad izdomāju uzjautāt šeit citu lietotāju personīgo pieredzi. Gan jau kādam vēl šis tofiks šķitīs noderīgs esam, jo KristoZusver
PS: Iekš Windows mapes lielākā rīma ir “winsxs” direktorija
del /f /s /q c:windowstemp*.*
del /f /s /q %TMP%*.*
del /f /s /q %TEMP%*.*
Taurs
web33: tev toč jūzeris saucas “My Documents”?
Jā man user saucās My Documents
Ko tad man darīt lai izdzēstu ? Win 7 lietoju
web33: tev toč jūzeris saucas “My Documents”?
Jā man user saucās My Documents
Ko tad man darīt lai izdzēstu ? Win 7 lietoju
Palaid sysprep’u, audita modā, izdzēs jūzeri un uztaisi kuru vajag
Ielogojies ar citu lietotāju, kam būtu admina tiesības
1) Ar start -> run -> control userpasswords2
2) Ar control panel -> administrative tools. Š ajā gadījumā computer management -> Local users and groups. Tur var mainīt logon skriptus, profila atrašanās vietu (lai var uz šāres glabāt datus), utt.
Darbības atkarīgas no tā, ko īsti vēlies panākt – dzēst lietotāju, pārvietot profila atrašanās vietu vai ko citu.
Preses relīzes