[HELP]kaa savienot stieni ?

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais [HELP]kaa savienot stieni ?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    kaqp
    Participant

[img]https://homefile.ru/images/1.jpg[/img]

[img]https://homefile.ru/images/2.jpg[/img]

Peec jaaniem neliela probleeminja. Meitenes leekaaja pa gultu, un tai paarluuza prieksheejais stienis. VArbuut kaads luudzu vareetu pateikt ,kaa var sataiisiit ,lai nav stipri pamanaams. Jo negribaas tagad diivanu mest araa.

kaqp
    Participant

es tur esmu meegjinaajis ielikt kaut kaadus metaalus, bet nekas nesanaak 🙁 luudzu paliidziet

quizzical
    Participant

Aiznes sametini citu kautko neticu ka izdariisi. 😉 vari nolikt apakshaa kaadu blukjiiti zem taas plaisas, bet nu tas gan buus diezgan labi pamanaams! 😀 man bija liidziga probeelma kad deelji apakshaa paarluuza noliku blukji viss kaartiibaa, redzeet ar nevar kas tur ir! 😀

samurajs
    Participant

1. Meitenes nosēdināt uz diētas.

2. Te derētu mazliet resnāku trubu uzmaukt virsū, saurbt caurumus un savilkt kopā ar bultām. Ja to nevar izdarīt, tad 2 plakandzelzs strēmeles no augšas un apakšas ar caurumiem tāpat savilkt kopā.

kaqp
    Participant

meitenes , nav nekaadas milzes 😀 60kg, vnk tam diivanam jau 10gadu, un nav tik isturiigs.

samuraj, no kaada materiala trubu labaak njemt ? lai nebuutu taa ka, uszeeshaas uz malas un tas viss salocaas.

Creep
    Participant

Quizzical, ne visiem ir pieejams metinātājs, pat ja autors mācētu metināt…

quizzical
    Participant

Jā, nokļūdijos, nepadomaaju un pārāk ātri iešāvu atbildi. samurajs pareiz saka

kaqp
    Participant

metinaat es protu 😀 🙂 man bija prakse metinaashanaa 1menesi. bet nu nav man metinaataja majaas.

Foxsk8
    Participant

TB cik nopratu, kas to gultu salauza bija skuķes, tad labi, ja nē tad no manis būtu mazs humors par to gultas salaušanu, lēkāja vai tas papardes zieds tika meklēts. 😀 😀

samurajs
    Participant

kaqp wrote:

samuraj, no kaada materiala trubu labaak njemt ? lai nebuutu taa ka, uszeeshaas uz malas un tas viss salocaas.

Ta vislabāk gabalu parastās ūdensvada trubas, to pats vells nesalauzīs. Smukāk/vieglāk būtu alumīnija trubu no putekļsūcēja, bet tā nav stipra.

msh
    Participant

Tak nepisiet bobi 😀 Vajag transportu, un uz tuvāko autoservisu prom – kurā servisā nav pusautomāts? 😀

samurajs
    Participant

msh: tas metinājums neturēs, izskatās, ka truba tikai kādus 2 mm bieza. Tik un tā vajag kādus papildu dzelžus nostiprināšanai.

memorex
    Participant

iekšā ieliekam tievāku trubu, plīsuma vietu sametinam, noslīpejam, nokrāsojam.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā