Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Homiķi svin uzvaru – B. Aiks pamet Mozilla CEO amatu
Tagad Googlei paveras laba iespēja – iecelt homoseksuālu runasvīru pie Chrome reklāmām! 😀 Aizies uz urrāā! 😀
Par pašu personu – godpilna rīcība atkāpties spriedzes rezultātā, tiesa gan, lai gan viņa pagātnes darbībām un izteikumiem nepiekrītu, svētās vārda brīvības vardā – nevienam nevajadzētu atkāpties nevienam dēļ tā, ko teicis ar darbību kompānijā nesaistītā laikā.
Aiks
“Juri vai tu mani gribi?”
“Nē negribu!!!”
“Bet varbūt tomēr?”
“Beidz Valdi, citādi dabūsi pa muti!!!”
Bet bērni sevi aizstāvēt nevar, jo ir maziņi !!!
Man tas pats kas pret homikiem, tas pret baznīcu un citām pasaules «dīvainībām». 🙂 Kamēr neesmu iesaistīts, nebāžas virsū – tamēr neko, neinteresē ne kurš kam tic, ne kurš ar ko guļ.
Bet kā jau kaut kad pa šo tēmu runājot, pavisam dīvaini šķiet tā rādīšana pasaulei – lūk es esmu zilais!! Rīkot gājienus tā lai pēc iespējas vairāk redz, “palīdzēt bērniem”, un ko tik ne – tā jau ir tomēr ir nedaudz jaukšanās iekšā pa vidam sabiedrībai. Nevajag tā.
Lielai daļai latviešu, padomju stila audzināšanas iespaidā, ir radies iespaids, ka pilnībā visi minoritāšu pārstāvji ir ar marķieri uzrakstījuši uz pieres “GEJS”, uzmācas visiem pēc kārtas ar savu novirzi un veic netiklības uz katra ielas stūra, pie tam ar pluspunktiem tad, ja tas notiek bērnu priekšā. Nē, nepavisam ne, tie ir normāli cilvēki, kuri dzīvo normālas dzīves, un kuriem vienīgā atšķirība no Jums ir tikai viens ķeksis specifikāciju lapā pie sadaļas “Seksuālā preference”.
Man nav nekas pretī, bet tie gājieni?
Es neeju tagad gājienā un neplātos ka man patīk sievietes! 😀
Un praidus jau viņi taisa tāpēc, ka, lai arī laulības šķietami ir “baznīcisks” process, mūsdienās ar laulībām kopā nāk nodokļu atvieglojumi un mantošanas tiesības utml. Kāpēc tas ir jāliedz gejiem?
Ko nozīmē- nelec sejā. Tu saki, ka geji lai dzīvo, kā dzīvojuši, bet viņi nedrīkst būt geji tavā acu priekšā ? Bērniem bērnību bojās ? Entās reizes ir pierādīts, ka homoseksuāli pāri nekādā veidā neietekmē bērna orientāciju. Seksuālā orientācija ir daļēji ģenētiski iekodēta un daļēji tā attīstās pirms vēl bērns spēj kārtīgi aptvert, vai tas ir čalis vai meitene, kas bučo to otru lielo, kājaino ērmu.
Ja jums ir pretīgi skatīties uz gejiem, tad neskatieties. Visi šie argumenti gadus pārdesmit štatos tika celti pretī melnādaino cilvēktiesību pārstāvjiem. Fuj, melnais un baltā sieviete kopā- pēēēēē. Kādu piemēru tas rādīs ? Un tiri piri.
Būt gejam ir līdzīgi kā būt heteroseksuālam fetišistam, tikai būt gejam ir publiski acīmredzamāk. Abos gadījumos abi ir parasti cilvēki. Un geji ņemās tikai un vienīgi par to, ka vienam ir vairāk tiesību kā otram. Un ne tikai tiesiskajām.
Protams, psiholoģija māca, ka cilvēki asi reaģē tikai par to, par ko nejūtās droši. Kas tad nu, krāns vairs nestāv ?
Un Janka, kopš kura laika visi pedofili ir geji un otrādāk ? Kāpēc lai kādam, kuram patīk savs dzimums, uzreiz ir arī nepārvarama vēlme izvarot bērnus ?
>inb4 haha ņevertell ir gejs
Fuck off virgin scrubs, ir man meitene.
pederastiemkaku stūmējiemneticu
Ja kādi iebildumi pret Praidu, lūk
Preses relīzes