Homoseksuālisti boikotē Firefox

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Homoseksuālisti boikotē Firefox

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Homoseksuālisti sākuši boikotēt Mozilla un tās produktus. Par iemeslu tam ir jaunais korporācijas vadītājs Brendons Aiks, kurš savulaik iestājās (un arī ziedoja līdzekļus) pret viendzimuma laulībām. Boikota ideologa lomu izpilda Hemptons Ketlins, kurš kopā ar “sievu” Maiklu Ketlinu dibinājis firmu Rarebit, kura savukārt izstrādā programmnodrošinājumu Firefox OS vajadzībām.

“Mēs nevaram atbalstīt organizāciju, kura ne tikai piešķir varu cilvēkiem ar tik naidīgiem uzskatiem, bet pat ieliek tos vadības virsotnē,” izpaužas Ketlins. Pēc viņa domām, zem Aika vadības nevarot būt ne runas par atklātības principiem, novatorismu vai iespējām, uz kā vienmēr balstījusies Mozilla komūna.

Kā protesta izpausmi Ketlins no Firefox Marketplace nodzēsa Rarebit izstrādāto aplikāciju Color Puzzle un paziņoja par darba pārtraukšanu pie visiem citiem Mozilla projektiem. Tur ietilpst arī populārā lietotne “Dictionary!” iOS un Android vidēm u.c.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_440_51.jpg[/img]

Avots

ruukjis
    Participant

‘Ot ir homīši kā homīši – dzīvo, ēd, strādā kā cilvēki, neviens pat īsti nezin par viņu orientāciju un pat ja zin tad pofig, jo cilvēks foršs. Un tad ir tādi kā Ketlins un visi tie debīleņi, kas skraida uz praidiem vai visādi citādi mēģina pasaulei pārādīt, cik ļoti viņiem stāv uz savu dzimumu – piderasi.

Nelabojams
    Participant

+100 😀

Participant

+100 😀

msh
    Participant

Nu bet tā situācija ir tāda pati kā ar mūsu apspiesto minoritāti – arī ir normālie, kuri lieliski runā latviski un par kuriem nedzird neko sliktu, un apspiestie… 😀

Aldis
    Participant

Paši no tā vien cietīs ka nelietos! 😀

Pietiek jau ka iekš Googles Rīgas tēlu sadirsuši nākamajam gadam – pamēģiniet iegūglēt – Riga 2015, tur protams knapi kaut kas par to ka Rīga būs Eiropas galvas pilsēta, u.t.t.. 😀 Bet par praidu 90% rezultātu!! Paldies peģikiem!

jenssy
    Participant

Rīga ir šogad Eiropas kultūras galvaspilsēta, nevis 2015, un iegūglējot, es neredzēju nevienu pride rakstu pirmajās divās lapās… tu laikam izmanto gejiem domātu gūgli…

Aldis
    Participant

[img]https://i.imgur.com/ysfGEVj.png[/img]

Un atvaino, ne eiropas galvas pilsēta, bet Eirpas prezidentējošā valsts. Lai arī ko tas nozīmētu.

jenssy
    Participant

Nu tur tevis paša vaina, jo tu meklēji “Rīga 2015”, kas saprotama kā atpazīšanas frāze eiropiešiem EiroPride2015 pasākumam Rīgā. Lai atrastu par Eiropas kultūras galvaspilsētu ir jāmeklē “Rīga 2014”, bet par Eiropas prezidentūras valsti 2015 gadā ir jāmeklē “ES 2015”. Nevar būt, ka man vēl būs jāmāca kā izmantot google un kā tā darbojas?

ruukjis
    Participant

=>jenssy

Nu jau gan auzās iebrauci. Kāda velna pēc man vārdu salikums “Rīga 2015” būtu jāasociē ar peģiku tusu?!

Aldis
    Participant

Nevis jāmāca kā lietot Google. Es pieņemsim vēlējos pēc parauga – Riga 2014 sameklēt kas tad būs nākamgad, uzrakstot Riga 2015.. un lūk.. ir ar ko lepoties, vai ne? Ticu ka neesmu vienīgais kas meklē šādu frāzi. Pieņemsim meklējot Riga 2013 izlec dziesmu svētki, Rīgas svētki. Riga 2012 arī līdzīgas aktualitātes.

Nez, man būtu kauns ja manu pilsētu gada garumā gūgle piesaistītu peģikiem.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā