Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Horoskopu nozīme mūsu dzīvē
Bet citreiz, kad palasu pēc tam, kam it kā bija jānotiek, ne sūda tā nav bijis.
Тут Ñ Ð½Ð°ÑˆÐ¸Ð¼ зодиаком –
Лев Козерогом Ñтал,
РДева Ñтала Раком!
Bet ja nopietni, tad reiz viens no sava laika slavenākajiem astrologiem pats izteicās, ka astroloģija ir astronomijas dumjā pameita.
Bet tas raksturojumam, kas apraksta katru zīmi, pārsvarā sakrīt man un man apkārt esošajiem.
Parasti vienmēr tie horoskopi ir tik vispārināti, ka paralēles var savilkt ar jebkuru notikumu. Interesanti būtu uzklausīt kāda horoskopu sastādītāja viedokli- kā tieši tiek sastādīti horoskopi. Virpinot pirkstos marinētu gurķīti un spļaujot pret griestiem, analizējot spļāviena trajektoriju iedomājoties konkrētu zodiaku, jeb kā savādāk?
Bet vairumā gadījumu tas ir atkarīgs gan no gēniem, gan arī no vecāku dzīvesveida, sports, smēķēšana, alkohols, garīgais stāvoklis u.t.t.
Pa lielākai daļai tā visa horoskopu un numeroloģijas būšana ir viens liels BUĻĻA izkārnījums (vismaz ko savā laikā rakstīja avīzēs ikdienas horoskopos) vienkārši avīzes jau sen nelasu. Un vispār.
Tad nu jau varēji uzreiz likt šādu aptauju:
Vai tici pārdabiskiem spēkiem un visādiem čuģikiem?
1. Ticu dievam, alieniem, dejavu, pareģiem, spokiem, horoskopiem un citiem brain **** lietām.
2. Esmu neticīgs
3. Savs viedoklis, iepostot.
Mans variants tomēr būtu 1 punkts, lai vai cik precīzs, bet ja kaut viena no lietām ir reāli pierādīta, nevis balstīta tikai uz kaut kādu teoriju vai izdomāta, tad varētu neticēt. Es ticu, tam, ko esmu redzējis, ok dievs varbūt nebūtu tajā sarakstā īsti piemērots, bet visi pārējie tur tiešām sakrīt. Tā ticēšana slēpjas kur citur, kā kura apziņa to uztver, vai vēlas uztvert
Tev tur zem pirmā punkta sakritis maķenīt par daudz. Dievs, alieni un dejavu ir katrs pār savu plecu metami. Jeb Tu tiešām uzskati, ka dejavu un ārpuszemes dzīvības formas ir breinfaks? Par dejavu piekrītu- tas ir pamatīgs breinfaks, bet savādākā formā, kā Tu to pasniedz. Bet eilieni- ko tad šie Tev nodarijuši? 😀
Nu kaut vai šis video
[youtube]
@foxsk8
Viduslaiki ir pagājuši, 21 gadsimtā ir armijas ar gaisa kontroli. Ja tas ir liels objekts, tad to piefiksēs un sāk skatīties kas tur ir. Bet Nezināmi Lidojoši Objekti ir vispār izsmiekls. Padomā kā tie tiek definēti. NLO ir kaut kas lidojošs, LO ir lidmašīna, akmenes what ever, kad tas objekts nosēžas tad tas ir vienkārši O. Tātad NLO ir kaut kas ko tu nevari/neesi spējīgs atpazīt debesīs, ko var salīdzināt ar viduslaika cilvēka pasaules uztveri.
Ja gribi vēl pastrīdēties varu piemest klāt savas ateista domas par dievu u.c. maģijām. Kāpēc dievs dažiem eksistē? Tāpēc ka tas ir kā santaklaus, lieldienu zaķis, kuru neviens nav redzējis, bet, ja par viņiem raksta grāmatās, tātad viņi eksistē. Pie tam kā tu pēc 2000 gadu atšķirtu 21 gadsimta romānu no reālas grāmatas par dzīvi, ja uz tiem nav skaidri norādīts. Otra lieta ka tā ir vieglāk dzīvot, jo tu neesi atbildīgs par savu dzīvi, rīcību utt, jo tavs dievs tev lemj likteni un dod dāvanas – nu kā suns tu dzīvo, kad sadomās iedos kaulu.
P.S. Tie, kas man taisās kakāt uz galvas, lūdzu ar argumentiem vai arī taupiet klavieres pogas.
Otra lieta ka tā ir vieglāk dzīvot, jo tu neesi atbildīgs par savu dzīvi, rīcību utt, jo tavs dievs tev lemj likteni un dod dāvanas – nu kā suns tu dzīvo, kad sadomās iedos kaulu.
Par šo gan piekrītu! 🙂
Teiksim, ja es tagad izdomāšu, ka kautkur zemes magmas slānī dzīvo kautkādas dzīvības formas, tu man ticēsi? Pierādīt, ka tā nav tu taču nevari, vai ne? Š eit tas paradokss: neviens nevar pierādīt, ka pastāv, bet tajā pašā laikā nav arī nekādu ziņu par to, ka nepastāv…