Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Servera puse (php, java, ruby, perl, python) › Hostinga izvēle
Vietu nevajag daudz, bet arī ne maz. Pamatā PHP un MySQL. Ar vienu DB, ko parasti piedāvā, gan būs par maz. Var jau gan arī utoties, bet tā jau ir utošanās.
Ir doma par Garmtech. Baigi lēti un labi (līdz ar to aizdomīgi). Pameklējot jau esošās atsauksmes – koks ar diviem galiem. Vieni saka “ok, ir ok”, citi – totāli neiesaku, neatbild, neko nejēdz.
Starp cienījamajiem Notepad lietotājiem redzu daudzus pieredzējušus webmeistarus, tāpēc lūdzu padomu 🙂
Ko jūs lietojat un kā jums tas viss patīk?
WerNeo: es labprāt uzticos cienījamajiem Notepad speciālistiem, kas sevi ir pierādījuši, nevis mistiskiem forumu džekiem ar vārdiem “edzabebers”, “halavsciks” un citiem pokēm, kuriem neiet viņu poke trakeris 🙂
foxsk8: īsta debesmanna. Vispār esmu sajūsmā, paldies! Ir pašam pieredze, kāds klients sēž uz šiem vai kā?
Bet pagādājiet man vēl variantus, ja nav slinkums. Nu lūdzu 😀
Lētākais tiešām tas ir, bet visi acīs lecošie “neierobežots” tiek veikli ierobežoti ar noteikumiem, īpaši ar AIZLIEGTS IZVIETOT MÄ€JAS LAPAS, KAM VAJADZĪGI LIELI SERVERA RESURSI, TÄ€DEJÄ€DI PALĒNINOT SERVERA DARBĪBU. Nez kā tas tiek mērīts, minētie 25% sistēmas resursu?
sorry, ka nevaru atbildēt par tēmu 🙁
Servage.netCUST66216šeit
Turklāt, manuprāt, sakarīgs kontrolpanelis, kas, uzskatu, arī nav mazsvarīgi.
Jopcik, debesmanna un putna piens! Gar zemi gāž… sorry, bet lielāku sviestu par tiem 750 (!!!) GB un tūkstoš (!!!) DB neesmu redzējis. Kaut gan, variants labāks kā nekas.
Vēl jāpadomā, man jau nav nekur jāsteidzas 😀
Eu, nu!! Taisni tad, kad es padomāju, ka trakāk nevar būt, uzrodas Servage 😀
Jopcik, debesmanna un putna piens! Gar zemi gāž… sorry, bet lielāku sviestu par tiem 750 (!!!) GB un tūkstoš (!!!) DB neesmu redzējis. Kaut gan, variants labāks kā nekas.
Varbūt vēlies arī sakarīgi pamatot, kādēļ to dēvē par tautā tik plaši pielietoto sviestu
750 GB mīts:We host thousands of websites and 99%
1000 DB
Bet nepārproti, cienījamais. Es jau nesaku, ka tas sviests
Servage variantu es nopietni apsveru un paldies tev 🙂
Bet taisnība jau arī ir – tā brīvā vieta – tikai tāds relatīvs lielums, kā robežas tikai retais sasniedz.
Nez, cik viņiem faktiski cietie sver
Jā, par pārslogošanu, domāju, varēsi nesatraukties – vismaz, kā izskatās, viņi paši par to nesatraucas. 😀
P.S.
Paši serveri atrodas Vācijā, ja nu kas.
Preses relīzes