Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › HP Compaq 6735b videokartes defekts
Portatīvajam datoram HP Compaq 6735b ir defekts ar videokartes čipu:
ATI Radeon HD 3200 Graphics, tas ir beigts un pagalam.
Paskaidrošu sīkāk, lai nerastos jautājumi: Ieslēdzot kompi nekas nenotiek, respektīvi ir melns ekrāns. Ir reizes, kad uz ekrāna arī ir dzīvības pazīmes, bet reti, katrā ziņā viennozīmīgi ir beigts videočips. Vienīgā lieta ir tā, ka tas nav pilnībā nodedzis.
Manas intereses ir šadas:
1. Varbūt kāds ir saskāries ar šādu problēmu un var ieteikt, kur lai labāk saremontē (kādā kantorī) to varētu izdarīt par saprātīgām naudām un lai būtu garantija, ka pēc mēneša atkal nav “ģļuki”?!?
2. Varbūt te pat ir kāds cilvēks kas ar šīm lietām nodarbojas un ar kuru visu varētu sarunāt?!?
3. Kādās summās aptuveni var izmaksāt remonts. Ja rakstiet summas, tad konkrētus datorsalonus, kur tieši norādītā summa būtu aktuāla uz doto brīdi!!!
4. Vēl ir iespēja, ka kādam mētājās mājās mātesplate tieši no augstāk minētā dzelža bez videoproblēmām?!
P.S. Katrā ziņā, pašam man nav pa spēkam nomainīt videokartes čipu….!!!
P.S. Š ie modeļiem arī ir defektīvi čipi, procentuāli uzreiz pēc dv6xxx un “baltajiem aceriem”…pašu pieredzētais
Tieši tā, pēc ieslēgšanas nomirgo divi tie indikatori.
Jo ja teiksim 3 reizes, tad pēc netā atrodās info skaitās atmiņas problēmas, bet reāli 2 reizes ir bijis čips+procesors jāmaina
Man interesē atbildes uz maniem jautājumiem!!! 😉
2. Pasūtīju jaunu tiltu,
3. Pārlodēju (Pareizāk es skatījos, kā to dara),
4. ieguvu jaunas zināšanas visā šajā procesā.
Kompis darbojas, domāju ar patstāvīgu apkopi vismaz divus gadus vēl kolpos godam! 🙂
Problēma atrisināta!
Preses relīzes