Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › HP Pavilion datoriem būs 3 gadu garantija
Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard pagarinājis garantijas servisa laiku jaunajām HP Pavilion dv6 un dv7 sērijas iekārtām. HP turpmāk tikai Baltijas valstu ietvaros minētajām HP Pavilion sērijām līdzšinējās garantijas (1 gada juridiskai personai un 2 gadu mājas lietotājam) vietā piedāvās trīs gadu garantijas servisu.
[imgr]
Jaunie Pavilion dv6 un dv7 klēpjdatori Baltijā gaidāmi mazumtirdzniecībā šā gada Ziemassvētku laikā.
Turklāt HP ir līdz šim vienīgais nozares pārstāvis, kas ieguvis Tehnoloģiju pakalpojumu nozares asociācijas (Technology Services Industry Association (TSIA)) atzinību nominācijā „Servisa operāciju sertifikācija†par priekšzīmīgu personālo datoru un drukas iekārtu tehnisko atbalstu un apkopi Eiropā, Vidējos Austrumos un Ä€frikā.
[imgl]
TSIA auditori ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi izvērtēšanas procesā rūpīgi izpētīja ražotāja pārvaldības prasmes un metodes un HP servisa atbalsta operācijas salīdzinātas ar gandrīz 300 nozares labākajām metodēm.
Bet nu tas noteikti visiem tāpat zināms 🙂
Tagad HP var pirkt, jo ar 1 gada garantiju kompi pirkt ir riskanti it īpaši ja cena ir virs 600ls
Zinot to cik Pavilion ir ātri mirstoši, 3 gadu garantija norāda tikai uz to ka HP grib atmazgāt savu reputāciju.
Tagad HP var pirkt, jo ar 1 gada garantiju kompi pirkt ir riskanti it īpaši ja cena ir virs 600ls
Bet mēs taču visi zinām, ka LV vispār jebkurai lietai ir likumdošanā noteikta 2 gadu garantija. Ja vien tu neesi juridiska persona.
Jebkurā gadījumā – HP labu lietu izdarījis ar šo!
[emo]Un <3 ir sirsniņa :P[/emo]
ai, jāņem toshiba un miers mājā.
+1
ai, jāņem toshiba un miers mājā.
+1
Un domā ka toshiba ar nvidia čhipiem nesvils!!! Ha!
Hp nebija vainīgs pie tā trakā brāka apjoma bet gan nvidia!
Kam ir hp ar intel vai amd procis + intel vai amd vai sis video, tie datori kalpo godam!!!
Drīzumā jāmaina un pagaidām noteikti esmu nolēmis iegādāties tieši HP.
Savukārt man atkal zosāda uz Acer uzmetusies, tāds mēsls! Kaut kā priekšgalā velk Sony, Toshiba un Lenovo.
Muterei darbā ir vecāks un vājāks hāpē porķiks. Nu, tik sūdīgu klavu es līdz tam brīdim vēl nebiju redzējis 🙂
Cik zinu, compaq un citus modeļus ražo atsevišķi, jo compaq pievienojās hp :>
Pievienojās ta pievienojās bet tāds compaqs vairs neeksistē… Kāpēc lai kaut ko ražotu atsevišķi?
Man te vienam mājās ir gļukains G6000. Pagooglējot, atradās viens hāpē forums, kur vienā bija diskusija, kuras dalībniekiem veselam baram viens un tas pats – atlec GPU un viss. Pastāsti lūdzu, kas GF Go 6100 ir tāds, lai karstu kā traks? Un arī sempronam. Tas, ka hāpē nemāk uztaisīt porķiku, nenozīmē ka komponenti ir sūdīgi 🙂
Muterei darbā ir vecāks un vājāks hāpē porķiks. Nu, tik sūdīgu klavu es līdz tam brīdim vēl nebiju redzējis 🙂
Cik zinu, compaq un citus modeļus ražo atsevišķi, jo compaq pievienojās hp :>
Pievienojās ta pievienojās bet tāds compaqs vairs neeksistē… Kāpēc lai kaut ko ražotu atsevišķi?
Kļudies vecais! Gan HP, Acer, Fujitsu, Sony, Toshibai bija karsējošā ēra! Vaina ir GPU un arī MCP čipos viņi ļoti karsējoši vari paskatīties t ! Normāli visiem bez slodzes līdz 50C slodzē līdz 70-80, taču nvidia šitiem čipiem bez slodzes visu laiku 80C grādi! Arī galddatoriem, taču tie labāk dzesējas. Tā nost lekšana bija saistīta ar kaut kādu aizliegumu laikam no 2003.g lodējumos izmanot svinu!
Hp taisa ļoti labus porķikus. piem HP NX 67.. sērija!!!
Un kompaqs eksistē kā meitas uzņēmums. Tāpat kā acer – e-machines. gateway Hp- compaq, packard bell uttt.
Labie ražotāji vinneja ar to ka neizmantoja nvdia bet gan ati, sis, via, un intel!!! Neesmu redzējis nevienu thinkpad ar nvidia gpu!!!
Preses relīzes