HP Pavilion dv6000 draiveri. (problema atrisinata)

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas HP Pavilion dv6000 draiveri. (problema atrisinata)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    remzijs
    Participant

Pusi dienas jau meklēju un nevaaru atrast divus draiverus, iespējams esmu idiots, bet varbūt kāds var palīdzēt, četri ali no manis 😀 Device menedžerī rāda OTHER DEVICES ar dzeltenu jautājuma zīmi sekojošas lietas: Ethernet Controlleru un Network Controller, HP majas lapā novilku visus draiverus tieši šim laptopam, bet bez panākumiem 🙁 Kādam kam nav grūti varbūt vr palīdzēt sameklēt man viņus???

remzijs
    Participant

Chipset Intel i945PM

UnderV
    Participant

Atkarībā kāds OS.

Ja winXP 32bit, tad meklē šeit:

https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=lv&cc=lv&lang=lv&product=1842155

Ja Vista 32bit, tad šeit:

https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=lv&cc=lv&lang=lv&product=1842155

Iesaku pārlikt čipseta un tīkla kartes draiverus.

remzijs
    Participant

No hp lapas esmu uzlicis visus draiverus, cik saprotu nav tikla kartes draiveris, jo man rāda tikkai kaut kādu net adapteri, bet tikla karti nerāda..

msh
    Participant

Kas tad tavuprāt ir network adapter? 😀

APOC
    Participant

Draiveri

remzijs
    Participant

Viss kārtībā, vnk pats esmu idiots.

WerNeo
    Participant

remzijs. Varēji jau nu aprakstīt, ko tad biji ne tā sadarījis. Lai cits nākotnē varētu risināt problēmu, ja nu rodas tāda. 🙂

remzijs
    Participant

Ai nu stulbums, pats vainīgs. Iegāju hp majas lapā, sameklēju sava laptopa modeli,sāku vilkt draiverus viss it kā ok līdz brīdim kād nekā nevarēju uzinstalēt Network controller un ethernet controller, bet redziet, augšējā labajā stūrī zem modeļa numura ir mazas iekavinas ar tekstu (Not Your Product) un tad kad tur uzspiež tad izrādās ka aiz tā dv6000 ir dv6000t un dv6000z un tos mazos (t:z) burtus nebiju pamanījis un viņiem atšķiras tīkla kartes un kontroliera draiveri un tāpēc man nekas nesanāca, idiotisms-vai nu es esmu idiots, bet nočakarējos pusi dienas 😀

iKey
    Participant

vot ar 6-jām dv-škām man ir bijušas problēmas (pēc garantijas noviebjas, plaša modeļu gamma (bieži vien atšķiras ar cita zīmola komponenti))

Evers
    Participant

DV6000 jau vispār ir “leģenda” 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Tēma ‘HP Pavilion dv6000 draiveri. (problema atrisinata)’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā