Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › HP Pavilion DV8000
Kāda varētu būt tirgus cena Lv un jūsu domas ?
CPU: AMD Turion-64 ML-40 (2.2GHz/1MB L2 Cache)
Ekranas : 17-inch Ultra Brightview WXGA+ screen
RAM: 1Gb 333MHz DDR SDRAM (2x512MB 200-pin SODIMM)
HDD: 2 cietie diski . pa 80GB kopā 160 gb
VGA: 128MB ATI RADEON XPRESS 200M w/Hypermemory
DVD+/-RW/R & CW-RW Combo w/Double Layer Support
Broadcom 802.11b/g WLAN
Bet es tādu sūdu nepirktu un neieteiktu nevienam citam pirkt, jo karsējas unj lēnām mirst, ja nau jau beikc.
P.S. dv8000 neko konkrētu nenozīmē.
Ap 222Ls
Bet es tādu sūdu nepirktu un neieteiktu nevienam citam pirkt, jo karsējas unj lēnām mirst, ja nau jau beikc.
P.S. dv8000 neko konkrētu nenozīmē.
Kā DV8000 neko konkrētu nenozīmē ?
Kas ar cpu 1 kodols ?
Nezinu, varbūt jaunākiem (8000) kaut kas ir labak, bet agrāko modeļu dēļ es Pavilioniem turētos pa gabalu. 6000 masveidā mira nost mātes plates. Korpuss arī no kaltētiem puņķiem taisīts. Beča man izbeidzās pēc gada.
Konkrētajā aparātā izbrīna 2 cietņi, ja tie ir tikai 80 GB lieli. Tak 160gb neko nemaksā, priekš kam dubultu svaru un enerģijas patēriņu?
Mad182
To gan nezinu 😀 kāpēc 2 HDD ,Nu jā cik paplosījos pa sludinājumiem daudziem hp dv6…. un t.t. kkādas vainas video karte nodegusi vai mātesplate vai ekrāns izbeidzies .
Kas viņam par cpu ir 1-2 kodoli ??? CPU: AMD Turion-64 ML-40 (2.2GHz/1MB L2 Cache)
Nu jā, sajuka modeļi, par šito var dot tik cik vērta ir matrica un lādeklis + vel kādi 50Ls. Tātad ap 130Ls.
Grūti jau pateikt cik viņam vērtība, nau jau redzams.
Par atmiņu es nespringtu, to jau var piemest vel 1Gb. Un būs normāls portable Excel station, jo – 1440 x 900.
Vismaz labāk nekā 13** x nekas.
P.S. Starp citu ir vel redzēti daži dv6*** kuri pat strādā, un labi strādā.
Katrā ziņā es vēl neesmu redzējis nevienu apmierinātu paviliona īpašnieku.
Sveiks!
/HP dv6698en – lietoju trešo gadu/
Preses relīzes