HP Pavillion DV6500 nevar ieslēgt

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas HP Pavillion DV6500 nevar ieslēgt

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Final
    Participant

Sveicināti!

Problēma ar HP Pavillion DV6500. Nospiežot power pogu nekas nenotiek, pilnīgs klusums.

Kad pievienots adaptera vads, tad pie viņa zilā gaismiņa rādas. Vienīgais kas kko dara ir Quick Plau pogas. Nospiežot to tad iedegās visas gaismiņas un ventilators sāk griezties, bet vairāk nekas nenotiek. Melna bilde un nekas nestrādā.

Kāds zin kas par vainu ?

Svens
    Participant

Power pogas nestrādāšanas iemesls pavisam vienkāršs – plakanais vads, kas atrodas zem ieslēgšanas pogas konstrukcijas dēļ ir pakļauts salīdzinoši lielai berzei, tādēļ ātri nolietojas (atkarīgs, protams, no lietošanas biežuma. Man, bieži lietojot, tas bija aptuveni 1,5 gads). Remonts tam nav dārgs. Un problēmu var apiet, kā jau atklāji, izmantojot QuickPlay ieslēgšanas pogu. Tam gan nav saistīta iemesla ar to, kāpēc Tev tālāk dators nestartējas normāli. Tur lai viedokli izsaka kāds cits. (Un cerams, ka izteiks konstruktīvu viedokli, nevis aizsāks muldēšanu par Pavilion sēriju).

KristoZ
    Participant

Vecais joks ar sūdīgo čipseta lodējumu visdrīzāk. Kā pagaidu variantu vari nest uz remontu, lai “pacepj” čipsetu, bet savādāk vari jau laicīgi krāt jaunam aparātam. Veco, ja paveiksies, varēsi atdot daļās.

Wuu
    Participant

Paldies HP par lieliskajiem datoriem, labojot viņus var nopelnīt smuku naudiņu 😀

Brīvdienās jau viens gatavojas cepšanai…

Andron MacBeton
    Participant

A viņu vai tad ir jāvar ieslēgt?

Tas taču HP! Vel kādam loham nav skaidrs, ka tas ir iegrābiens/appisiens?

Nopirki? Saplīsa? HAA-HAAA! Un tā nav mana, bet gan HP attieksme, pret saviem pircējiem. Skaidri un gaiši HP to paziņoja. Īsumā, ar HP vārdiem – ja tu nopirki mūsu produktu, tad tu esi pamuļķis un mēs tevi viltīgi appisām ar reklāmu, tagad mēs ņirgājamies par tevi, tu, “džŠrkfeis”!

Ralfie
    Participant

Manas aizdomas vēlreiz tiek apstiprinātas saistībā ar HP 😀

tastins
    Participant

CMOS bateriju nomaini un tad ar quickplay pogaam sleedz ieksh. ieslegshanas poga tev ir nospragusi, bet shamos vareej iesleegt ar quickplay. peec tam tev nospraags wireless un veelaak ekraans nesleegsies ieksh. taa teikt es savu veco veel varu pavilkt ar quick ieslegshanu, turot apakshaa CMOS baterijas vietaa kko jaudiigaaku, lietot bez Wireless un pie cita monitora. tad iet. bet vai vajag turpmaak man HP laptopu? nea.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā