HTC atklāj pirmo viedtālruni ar 5" 1080p displeju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas HTC atklāj pirmo viedtālruni ar 5" 1080p displeju

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Jaanuuziitis
    Participant

Š odien, Japānas galvaspilsētā Tokijā, kompānija HTC atklāja savu jaunāko ierīci, ar kuru pirmo reizi pasaulei tiek piedāvāts 5-colu, 440ppi full-HD displejs.

Telefona specifikācija gan nav ievērojamākā, salīdzinot ar HTC ONE X+, tomēr ierīce aprīkota ar 1.5GHz Snapdragon S4 Pro procesoru, 2 GB RAM, 2.1 MP priekšējo kameru un 8 MP aizmugurējo, kura spēj uzņemt 1080p video, 16 GB iebūvēto atmiņu, microSDHC atmiņu kartes atbalstu un uztver 802.11a/b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 (LE), NFC, LTE and CDMA/GSM/UMTS/GPRS tīklus. Telefons ir ūdens necaurlaidīgs un būs pieejams 3 krāsās. Vienīgais jautājums paliek par 2020 mAh baterijas darbības laiku.

[img]https://notepad.lv/userpix/4548_untitled2_2.png[/img]

Avots 2

BERILS
    Participant

jauns slapjais sapnis necaurlaidīgs…… bomba.

Ralfie
    Participant

Galvenie mīnusi:

– nav maināma baterija

– baterijas kapacitāte daudz par mazu priekš 5″ (2.Notei ir 3100 mAh), ekrāns ātri izsūks bateriju..

– HTC Sense launcher’s 🙁

Š os mīnusus var labot protams ar external bateriju (saules vai parasto) un rūtojot 🙂

..bet savādāk HTC šoreiz ir pacenties.

Aldis
    Participant

Lāpsta palikusi vēl lielāka lāpsta! 😀

Baterija daudz par mazu. Man ļoti parastam telefonam bij ap 2000mAh, takā viņam bij rinda iespējas uz multimēdiju atskaņošanu, uz krietni mazāka displeja neturējā ilgāk par 3 dienām. A šim līdzi jānēsā kkāds external aķu bloks 😀

BERILS
    Participant
    TheProxy
    Participant

jā piekrītu par bateriju , bet kad androidam ir bijusi problēma ar to launcheri ? vnk paņem un novelc citu, pat bez root vari launcherus vilkt cik gribi

Crow
    Participant

Iespējams, ka tas man tikai murgos rādījies, bet nenomaināma baterija vai tik nav Le Goog jaunās prasības kaut kādu iemeslu dēļ.

Ralfie
    Participant

Man patīk minimālisms, un lai aizvāktu Htc Sense pavisam vajag rūtu.

Jaunzems
    Participant

Nā, htc paši teica, ka fuck baterijas kapacitāti, fuck QWERTY, fuck praktiskumu; viņi ies uz plānumu.

Skumji, pilna tirgus aifonizācija. Nu

Crow
    Participant

Ā, tad esmu to nomurgojis. Es ar tagad nevienu atsauci nevaru atrast.

Bet gribi vai nē, aifonizācijai ir viens liels pluss – one ring to rule them all. A HTC ir Desire, Desire HD, Desire V, Desire WC, Desire HVAC, Desire CCTV, One X, One Y, One Z, One X+, One C++… Un krietni jo žēl, ka Sony ar pa šo pašu ceļu aizgājuši tagad. No sākuma izskatījās tik cerīgi 🙁

natolv
    Participant

Piekrītu Crow`am. Īsāk sakot – Samsunizācija… Vairāk != Labāk

Jaunzems
    Participant

Nokia to darīja, pirms tas vēl bija modē

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?