Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › HTC infografikā atklāj, ka mazās lietās ir nozīmīgs spēks
Infografika oriģinālizmērā lejupielādei pieejama šeit:
Marasms kaut kāds… tēma būtībā ir interesanta, bet “mākslinieks” drausmīgs un valoda vēl drausmīgāka. Un, ja jau reiz “latviski”, tad vismaz uz metrisko sistēmu būtu pārgājuši. Nedomāju, kā šāds nekvalitatīva darba paraugs grezno Notepad’a lapas – ja vien nav kā ironija ielikts.
1) IT ziņas
2) Raksti
3) Testi
4)Preses relīzes
5) Īsziņas
Un te nav nekāda sakara ar reklāmu. Ja tu, Aoma, uzskati, ka mēs par to saņemam naudu, tad tu ļoti maldies. Esmu skaidrojis vairākkārtīgi NP portāla sadaļas, ja tev tas nav skaidrs, tad tev ir problēmas ar uztveri (bez apvainojumiem, fakta konstatēšana).
Un tagad ir vārda brīvība, ja kas, bet tas nenozīmē, ka jātic visam rakstītajam, internets, tāpat kā papīrs, panes visu. Ja es teikšu, ka neciešu reklāmas industriju, ticēsi? 😀
aoma
aomaSamurajs
Sadarbības partneru PR ir pietiekami nozīmīgi, jo tikai caur viņiem var dabūt jaunākos izstrādājumus testēšanai utml. Un es neuzskatu, ka mūsu PR būtu tik stulbi, ka no tiem nevarētu iegūt noderīgu informāciju. Pavisam nevērtus mēs nepublicējam.
Zināju, ka pielēju eļļu ugunij, (daudzi mūsdienās no reklāmas vien dzīvo), bet man tāds raksturs, reizēm visupirms pateikt, tad padomāt 😀
Preses relīzes