HTC Sensation liek nobālēt daudziem tālruņiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas HTC Sensation liek nobālēt daudziem tālruņiem

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

[imgl]https://notepad.lv/userpix/28_htcsensation_3_1.jpg[/imgl]Tālruņu ražotājs HTC vakar prezentējis jauno modeli Sensation, uz kura fona daudzi līdzšinējie izskatās bezmaz kā morāli novecojuši. Tai skaitā arī HTC Desire. Uz 1,2 GHz divkodolu Qualcomm MSM 8260 procesora griežas Android 2.3.3 ar jaunāko grafiskās virsbūves Sense versiju. Sistēmas atmiņa “Sensācijai” ir 1 GB, RAM – 768 MB. Protams, ir MicroSD 2.0 atmiņas karšu atbalsts.

4,3″ lielais ekrāns ar 540Ñ…960 pix izšķirtspēju pārklāts ar īpaši izturīgu neskrāpējošos Gorilla Glass stiklu. Kamera – 8 MPix ar autofokusu un dubultu LED zibspuldzi, un Full HD 1080p videoieraksta iespēju. Ir arī 3 MPix priekšpuses čata kamera.

Komunikācija bez mobilajiem tīkliem ietver Bluetooth 3.0 un Wi-Fi 802.11 b/g/n. Protams, ka neiztrūkst GPS un visi tradicionālie sensori. Baterijas ietilpība – 1520 mAh, izmēri 126,1 X 65,4 X 11,3 mm, bet svars gan paliels – 148 grami.

Pilnas HTC Sensation specifikācijas – GSMarena

[img]https://notepad.lv/userpix/28_htcsensation_1_1.jpg[/img]

RicoPico
    Participant

hmmm… SLCD displejs sper pa kājstarpi visiem pārējiem labumiem. Nu kāpēc tā?

budzis
    Participant

Viss butu labi, bet vai tass viss tik loti i nepieciesams telefona? Man ar vienkarso U8500 pietiek ar atliektiem galiem. Varetu but sis tass ari labaks, bet tas tacu i telefons! Ne fotoaparats, ne dators utt!

aviators
    Participant

Nu kā telefons vecais ūdensizturīgais un sitamais Motorola Defy sasit šito lupatās. Burtiski. Šªberpuper divkodolu telefons, bet pietiek neuzmanīgi no kabatas izvilkt kā gan telefons, gan garantija, gan iztērētā nauda pa kāju. :devil:

Kon
    Participant

budzis wrote:

bet tas tacu i telefons!

Ko Tu dari IT portālā? Š is nav telefons, nav arī mobilais telefons ..

Evers
    Participant

RicoPico wrote:

hmmm… SLCD displejs sper pa kājstarpi visiem pārējiem labumiem. Nu kāpēc tā?

Š eit vainojams ir Samsung, kurš itkā nespējot pieražot tik daudz displejus, lai apgādātu visus ražotājus. To pašu Super-AMOLED mēs redzēsim HTC un citos telefonos tikai tad, kad Samsungs būs izgudrojis un savos aparātos liks vēl augstākas klases displejus.

Gakh
    Participant

Nekad nav paticis HTC Sense :/

Riebjas ka visos HTC telefonos viņu bāž..

memorex
    Participant

Viens no jēdzīgākajiem touchscreen telefoniem!

HTC is on right way :warn:

shadowmen
    Participant

budzis wrote:

Viss butu labi, bet vai tass viss tik loti i nepieciesams telefona? Man ar vienkarso U8500 pietiek ar atliektiem galiem. Varetu but sis tass ari labaks, bet tas tacu i telefons! Ne fotoaparats, ne dators utt!

Jā un man mājās mētājas melnbaltais tv,tad kāpēc vajag krāsaino?Tava idealoģija ir totāli novecojusi!!!

Lai bērnus uztaisītu vajag tikai vienu pozu,bet kāpēc neizbaudīt ko vairāk?

Un tiešām, ko tu dari IT portālā?

mist
    Participant

Drīz ar abām rokām būs jātur “telefons” pie auss lai parunātu! 4.3″ vājprāc!

Stormbird
    Participant

Mjaa, bija laiks kad centaas uztaisiit iespeejami mazaakus mob. tagad kurš lielaku speķojamo displeju uztaisīs 😀

iKey
    Participant

vispār, baigā jēga telefoniem no tā divkodolu CPU? Lai gejiskais android nebremzētu?

Creep
    Participant

Jaudas nekad nevar būt par daudz :D.

Anyway, kad cilvēki sāks pavisam izvirtuši palikt un sāks video montēt uz telefoniem, tad redzēsi, kāda jēga.

Telefoni arvien vairāk tiecās uz kabatas izmēra laptopiem, tāpēc arī ekrāna izmēri aug un jauda arī.

migors
    Participant

Vispār jau par to gejisko android ir taisnība. Nekad vēl iepriekš tā nebiju vīlies smartfonā. Priekš tīņiem viss tur ir, spēlēs mūzika, bet darbam nekā.

Nav normālu call recorderu, nav normālas crm sistēmas tādas kā bija palmam vai windows mobile, agendus tipa.

Nevaru atrast normālas austiņas ar mikrofonu lai varētu klausīties mūziku un atbildēt uz zvaniem, kaut kāda nepabeigta.

Lieku lielas cerības uz windows mobile 7, tie vismaz ieviesīs kaut ko līdzīgu outlookam, varbūt.

Ralfie
    Participant

Reāli wm7 ir nelietojams tieši outlooka dēļ.. ifons sava itunes dēļ.. Androīds ir pēfē, jo viss sinhronizējas mākonī 🙂

tastins
    Participant

khe, gandriiz mani laptopa raadiitaaji, tikai man ekraans lielaks un nav Wifi – n 😀

Crow
    Participant

Vajadzēja tik datuvē izlamāties, ka šamais ir sūds un re nu – šodien Desire dabūju USB-Brick. Sazvērestība pret mani? :nuke:

jurgenz
    Participant

tastins wrote:

khe, gandriiz mani laptopa raadiitaaji, tikai man ekraans lielaks un nav Wifi – n 😀

par manu gan laikam jaudīgāks 😉 😉

deivs001
    Participant

Migor, nevajag norakstit Android platformu pirms neesi pateicis kadu talruni esi iegadajies, jo razotajam tomer ir nozime.

msh
    Participant

shadowmen wrote:

Jā un man mājās mētājas melnbaltais tv,tad kāpēc vajag krāsaino?Tava idealoģija ir totāli novecojusi!!!

Lai bērnus uztaisītu vajag tikai vienu pozu,bet kāpēc neizbaudīt ko vairāk?

Un tiešām, ko tu dari IT portālā?

A kāds sakars krapfŠniem ar jāšanos dažādās pozās? :lala: Un kāds ar melnbaltais televizors vs krāsainais? Ķipa krapfŠns, kas ir surogāts – visādu ierīču sūdīgs aizstājējs = bauda? Nekas jauns jau tur nav, vienkārši vairākas nekvalitatīvas ierīces vienā korpusā. Nu bļins, tev nu gan maz vajag… 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 21 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?