Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › HTC Sensation liek nobālēt daudziem tālruņiem
4,3″ lielais ekrāns ar 540Ñ…960 pix izšķirtspēju pārklāts ar īpaši izturīgu neskrāpējošos Gorilla Glass stiklu. Kamera – 8 MPix ar autofokusu un dubultu LED zibspuldzi, un Full HD 1080p videoieraksta iespēju. Ir arī 3 MPix priekšpuses čata kamera.
Komunikācija bez mobilajiem tīkliem ietver Bluetooth 3.0 un Wi-Fi 802.11 b/g/n. Protams, ka neiztrūkst GPS un visi tradicionālie sensori. Baterijas ietilpība – 1520 mAh, izmēri 126,1 X 65,4 X 11,3 mm, bet svars gan paliels – 148 grami.
Pilnas HTC Sensation specifikācijas – GSMarena

bet tas tacu i telefons!
Ko Tu dari IT portālā? Š is nav telefons, nav arī mobilais telefons ..
hmmm… SLCD displejs sper pa kājstarpi visiem pārējiem labumiem. Nu kāpēc tā?
Š eit vainojams ir Samsung, kurš itkā nespējot pieražot tik daudz displejus, lai apgādātu visus ražotājus. To pašu Super-AMOLED mēs redzēsim HTC un citos telefonos tikai tad, kad Samsungs būs izgudrojis un savos aparātos liks vēl augstākas klases displejus.
Riebjas ka visos HTC telefonos viņu bāž..
HTC is on right way
Viss butu labi, bet vai tass viss tik loti i nepieciesams telefona? Man ar vienkarso U8500 pietiek ar atliektiem galiem. Varetu but sis tass ari labaks, bet tas tacu i telefons! Ne fotoaparats, ne dators utt!
Jā un man mājās mētājas melnbaltais tv,tad kāpēc vajag krāsaino?Tava idealoģija ir totāli novecojusi!!!
Lai bērnus uztaisītu vajag tikai vienu pozu,bet kāpēc neizbaudīt ko vairāk?
Un tiešām, ko tu dari IT portālā?
Anyway, kad cilvēki sāks pavisam izvirtuši palikt un sāks video montēt uz telefoniem, tad redzēsi, kāda jēga.
Telefoni arvien vairāk tiecās uz kabatas izmēra laptopiem, tāpēc arī ekrāna izmēri aug un jauda arī.
Nav normālu call recorderu, nav normālas crm sistēmas tādas kā bija palmam vai windows mobile, agendus tipa.
Nevaru atrast normālas austiņas ar mikrofonu lai varētu klausīties mūziku un atbildēt uz zvaniem, kaut kāda nepabeigta.
Lieku lielas cerības uz windows mobile 7, tie vismaz ieviesīs kaut ko līdzīgu outlookam, varbūt.
khe, gandriiz mani laptopa raadiitaaji, tikai man ekraans lielaks un nav Wifi – n 😀
par manu gan laikam jaudīgāks 😉 😉
Jā un man mājās mētājas melnbaltais tv,tad kāpēc vajag krāsaino?Tava idealoģija ir totāli novecojusi!!!
Lai bērnus uztaisītu vajag tikai vienu pozu,bet kāpēc neizbaudīt ko vairāk?
Un tiešām, ko tu dari IT portālā?
A kāds sakars krapfŠniem ar jāšanos dažādās pozās?

Preses relīzes