Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › HTML kods
Tātad sanāca izveidot mazu lapu kurā kādā laukā lietotājs ievada savu e-pastu, nospiež pogu un tas e-pasts tiek nosūtīts uz manu e-pastu( kā vēstule)
Meklēju kodu, bet nevaru atrast.
Esmu tiešām slikts web programmētājs 😀
Kodu studijā… 🙂
Ar piebildi, ka mail() prasa, lai būtu sistēmā un arī iekš php.ini pareizi nokonfigurēti e-pasta servera iestatījumi.
0) {
$em = stripslashes(htmlspecialchars($_POST[’em’]));
mail(”[email protected]”, “E-pasts”, “Lietotaja e-pasts ir: “.$em);
}
?>
elementaaraakais piemeers, tepat uzrakstiiju. skaties ja kaada kljuuda, man sjovakar, diezgan letargjiska acs :>
Varbūt kāds varētu šiet vai caur PM aprakstīt, kur un kā man būtu šis kods jāieliek? (lietoju dreaweaver)
P.S Dizains lapai ir, bet nevaru dabūt to kodu lai viņš strādātu. 🙁
ātad, kā jau teicu no visiem kodiem saprotu, tik cik suns no datora.
Ko tad tu ķeries pie web lapām ?
P.S Dizains lapai ir, bet nevaru dabūt to kodu lai viņš strādātu.
Protams arī cilvēka struktūrā ir galvenais āda 😀
ātad, kā jau teicu no visiem kodiem saprotu, tik cik suns no datora.
Ko tad tu ķeries pie web lapām ?
P.S Dizains lapai ir, bet nevaru dabūt to kodu lai viņš strādātu.
Protams arī cilvēka struktūrā ir galvenais āda 😀
Gudri dirst nav malku cirst… A ko tad tu kad nemācēji (vai vēl nemāki, un ja tā, tad vispār kapēc komentē?) ķēries pie lapām? stfu ble…
Kefīrs, paņem uz sava web servera uztaisi PHP failu, tb piemēram test.php , iekopē to kodu ko Nāvis iedeva un atver to failu browserā, tb
Tātad izdarīju kā Andress teica… Upoju uz serveri, atvēru lapu, ievadīju haljavo epastu un nosutiju. Vēl nekas nav atnācis.
Bet kā viņš atnāks uz gMail? tu nav kāds āķis ko esmu palaidis garām?
P.S esmu izlabojis to laukumu kur savs e-pasts jāieliek.
php.iniphp.ini
Gribu dabūt apmēram tādu rezultātu, kā šajā
Kas tieši man ir jādara ar to php.ini failu? un kur es viņu varu likt/dabūt?
25. Sep, 2009 at 14:13
Cerams, ka tu dotajā php piemēra esi nomainījis epastu uz savējo? 😉
Un jā, esmu nomainījis paraugu.
Tātad paraugam ir jāizskatās šādi?
$em = stripslashes(htmlspecialchars($_POST[’em’]));
mail(”[email protected]”, “E-pasts”, “Lietotaja e-pasts ir: “.$em);
}
?>
ir tikai jānomaina tā vieta kur ir e-pasts? (
vsp kur maaciijies to preg_match pielietosjanu? man kaut kaa veeljoprojaam smadzene par iisu, vinju pilniibaa izprast :>
Gudri dirst nav malku cirst… A ko tad tu kad nemācēji (vai vēl nemāki, un ja tā, tad vispār kapēc komentē?) ķēries pie lapām? stfu ble…
Tad bija mājiens 🙂 ka sākumā jāapgūst pamati nevis frontpage master un dizains = webs (protams tas mans nelietīgais minējums)
Es arī kādreiz nodarbojos ar web dizainu ,bet neprogrammēju un tomēr pirms tam visam ķēros klāt izstudēju pāris grāmatas “PHP iesācējiem” lai zināt kas ir kas un uz kurieni iet.
Es jau nesaku ka template ir slikti, vnk ir vērts sākumā veikt paplašīnātu izpēti tad vēlākbūs vieglāk saprast lietas.
Es vsp. veidoju lielāko daļu pats, nevienu Webu nepatīk man balstīt uz kāda ģenerātora, vai CMS! 🙂 Ja taisa, tad izstudē visu, un uzveido pa nopietno! 🙂
vsp kur maaciijies to preg_match pielietosjanu? man kaut kaa veeljoprojaam smadzene par iisu, vinju pilniibaa izprast :>
Es ar neiebilstu pret kādu viegli uztveramu pamācību preg_match apgūšānā.
Preses relīzes