Huawei e220 problēma

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Huawei e220 problēma

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    gangstalv
    Participant

Vakar browsojot, pa netu pēkšņi atslēdzās internets, nesapratu, kas par problēmu, bet izrādījās, ka visu laiku Huawei modems pieslēdzas un atvienojas, tā ar pāris sekudžu intervālu notiek tas process.

Izņemot sim karti, viss ir kārtībā, pieslēdzas klāt un vairāk neatvienojas. Bet problēma nav sim kartē, jo ieliekot to telefonā, nets strādā.

meklējot googlē atradu līdzīgas problēmas, tur ieteica updeitot firmware, bet es nevaru atrast updeitu, kuru varētu uzlikt caur Win7 jo tas kuru atradu bija speciali priekš XP.

Kāds nezin kur atrast firmware priekš Win7 vai arī problēma ir kur citur?

drunk_lizard
    Participant

probleema ir kur citur

gangstalv
    Participant

drunk_lizard wrote:

probleema ir kur citur

tik nesaki, ka rokās 🙁

Mr.Death
    Participant

tavaa nikaa ir probleema. :> vaards “gangsta” un piederiibas indekss “lv” jau vien visu izsaka. Runaajot par firmwaari… ja vien taa ir domaata Hujawejam, nevis tavaam, vai tava datora smadzeneem, opereetaajsisteema nav noziimiiga – latviski runaajot – firmware ir sava veida opereetaajsisteema tam verkjim.

Andron MacBeton
    Participant

Ja operētājsistēmas vietā lieto anormālu fekāliju tad tādas problēmas pastāv. Vajag risināt.

gangstalv
    Participant

Atkal kautkāda diršanās par piederībām un fekālijām 😀

Ja neviens, nevar kautko normāli pastāstīt, tad neko arī nesaka.

Atradu, firmware updatetu, bet šitas tagad prasa, lai instale caur 32 bit OS.

Beton, kāda velna pēc OS vainīga? Vakar retsore uztaisīju, pat pārinstalēju OS ( Win7 64 bit).

Mr,Death Ja, kas man nevajag stāstīt, kas ir firmware, esmu vairākiem telefoniem pārlicis un takā ir bijusi ar to darīšāna. Kāda vaina nikam? es vainīgs, ka kāds gangsta jau bija pieregojies, tāpēc nācās “lv” piederības indeksu likt.

aoma
    Participant

Vienīgais sakars ar OS ir draivers, lai tā attiecīgo verķi vispār atpazītu, firmware ir pilnīgi lieka un nevajadzīga greznība, atliek vien izveidot visparastāko dial-up savienojumu, iestatījumos sabakstot vajadzīgos parametrus.

drunk_lizard
    Participant

gangstalv wrote:

Mr,Death Ja, kas man nevajag stāstīt, kas ir firmware, esmu vairākiem telefoniem pārlicis un takā ir bijusi ar to darīšāna. Kāda vaina nikam? es vainīgs, ka kāds gangsta jau bija pieregojies, tāpēc nācās “lv” piederības indeksu likt.

tuesi dieva vietnieks zemes virsuu…

Andron MacBeton
    Participant

gangstalv wrote:

Beton, kāda velna pēc OS vainīga? Vakar retsore uztaisīju, pat pārinstalēju OS ( Win7 64 bit).

Atkarīgs no instalētāja. Redzams ka kārtējais restores piekritējs.

Mr.Death
    Participant

gangstalv wrote:

Atradu, firmware updatetu, bet šitas tagad prasa, lai instale caur 32 bit OS.

Deelj taadiem klauniem kaa Tu, man dziive nav garlaiciiga. Ljauj man mineet – Tev bija 64 bitu OS un tagad deelj sjii tu uzliki 32 bit OS? o_0 Nee, tu mani tiesjaam uzjautrini. :>

gangstalv
    Participant

Mr.Death wrote:

Deelj taadiem klauniem kaa Tu, man dziive nav garlaiciiga. Ljauj man mineet – Tev bija 64 bitu OS un tagad deelj sjii tu uzliki 32 bit OS? o_0 Nee, tu mani tiesjaam uzjautrini. :>

Vai es teicu, ka uzliku 32 bit OS?

Reku vizuāls paraugs, ja nu kāds nedalec kas par problemu:

https://vimeo.com/19501331

aoma, interents jau gaja,vienkārši sēdēju youtube un sāka notikt, tas kas video parādīts.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā