Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Huawei e220 problēma
Izņemot sim karti, viss ir kārtībā, pieslēdzas klāt un vairāk neatvienojas. Bet problēma nav sim kartē, jo ieliekot to telefonā, nets strādā.
meklējot googlē atradu līdzīgas problēmas, tur ieteica updeitot firmware, bet es nevaru atrast updeitu, kuru varētu uzlikt caur Win7 jo tas kuru atradu bija speciali priekš XP.
Kāds nezin kur atrast firmware priekš Win7 vai arī problēma ir kur citur?
probleema ir kur citur
tik nesaki, ka rokās 🙁
Ja neviens, nevar kautko normāli pastāstīt, tad neko arī nesaka.
Atradu, firmware updatetu, bet šitas tagad prasa, lai instale caur 32 bit OS.
Beton, kāda velna pēc OS vainīga? Vakar retsore uztaisīju, pat pārinstalēju OS ( Win7 64 bit).
Mr,Death Ja, kas man nevajag stāstīt, kas ir firmware, esmu vairākiem telefoniem pārlicis un takā ir bijusi ar to darīšāna. Kāda vaina nikam? es vainīgs, ka kāds gangsta jau bija pieregojies, tāpēc nācās “lv” piederības indeksu likt.
Mr,Death Ja, kas man nevajag stāstīt, kas ir firmware, esmu vairākiem telefoniem pārlicis un takā ir bijusi ar to darīšāna. Kāda vaina nikam? es vainīgs, ka kāds gangsta jau bija pieregojies, tāpēc nācās “lv” piederības indeksu likt.
tuesi dieva vietnieks zemes virsuu…
Beton, kāda velna pēc OS vainīga? Vakar retsore uztaisīju, pat pārinstalēju OS ( Win7 64 bit).
Atkarīgs no instalētāja. Redzams ka kārtējais restores piekritējs.
Atradu, firmware updatetu, bet šitas tagad prasa, lai instale caur 32 bit OS.
Deelj taadiem klauniem kaa Tu, man dziive nav garlaiciiga. Ljauj man mineet – Tev bija 64 bitu OS un tagad deelj sjii tu uzliki 32 bit OS? o_0 Nee, tu mani tiesjaam uzjautrini. :>
Deelj taadiem klauniem kaa Tu, man dziive nav garlaiciiga. Ljauj man mineet – Tev bija 64 bitu OS un tagad deelj sjii tu uzliki 32 bit OS? o_0 Nee, tu mani tiesjaam uzjautrini. :>
Vai es teicu, ka uzliku 32 bit OS?
Reku vizuāls paraugs, ja nu kāds nedalec kas par problemu:
aoma, interents jau gaja,vienkārši sēdēju youtube un sāka notikt, tas kas video parādīts.
Preses relīzes