Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Hujaptori
Izklāstā – mēsls vien ir. Kadrs atdeva man 2 no vecā servera, WDC WD740ADFD-00NLR4, domāju par mazlietotiem pat nosaucami. Lietoti kautkādu gadu, ne insensīvi. 1 miris otrs gļuko, ķerās, pie reizes frīzo manu Debiliāni. SMART nekādus gļukus nerāda. Troksnis tāds kā normālam diskam jau būtu par klakšķi definējams. Un torrentus saglabāt neprot ātrāk par vecu un nojātu UDMA133 Maxtoru. Nu i nafig šitie zombju mārketingi!
Laikam tas kadrs tevi uzskata par miskastnieku, ja jau savus vecos sūdus atdod.
Palūri wd lapā pēc seriālā, ja jau viņš tik mazlietots, garantijā samainīt problēmu nebūs.
Un šitāds “mi&kastnieks” ir jau dabujis daudzas ejošas lietas kuras “profesionāli” uzskata par neejošām.
To raptoru pRAIDu kadrs nokancelēja uzreiz pēc 1 diska noplīšanas, pārlika uz lētajiem kaukādiem parastiem SATA diskiem un strādā labāk. Kā jau es teicu – man NEPATĪK ka S.M.A.R.T. neko nerāda bet disks iesaldē sistēmu.
A vot WD lapā skatīties nau jēgas jo mūsu pajolu valsts pasts izmaksās tik dārgi ka ērtāk nopirkt citu disku.
Un kurš gan zina, cik tie raptori un kādā slodzē reāli darbināti.
A druganam es nepārmestu netik – dāvinātam zirgam, tā teikt…
Parasti vaina ir lietotaajaa. Un shinii gadiijumaa taa arii izskataas. Ja neko no datoriem nesaproti, tad beidzot tev buutu laiks mainiit intreses.
(Raksti labāk BLŠ»AD!)
Preses relīzes