I-PHONE neskrāpējas

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Mobilie telefoni I-PHONE neskrāpējas

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    archeens
    Participant

Apmeklējot youtube uzrāvos uz interesantiem video failie par to ka Ipod neskrāpējas. No sākuma biju šokā kā tas ir iespējams.

Draugam skolā arī ir pilnīgi jaun ipod, es to redzēju dzīvajā, ka tiešām viņš neskrāpējas. :win:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kzbxpSwDetk[/youtube]

Tvinky
    Participant

Ja tas ir iPod Touch tad jā – jo tas ir dizaina ziņā un principā iPhone bez fīčām vien ir. Un tā kā iPhone neskrāpējas pat ar atslēgām tik labi, tad arī loģiski būtu domāt, ka iPod arī neskrāpēsies 🙂 Pameklē youtubē kā to iPhone vieni lauzīja Latvijā – ilgi vajadzēja, beigās noslīcināja tikai 😐

archeens
    Participant

Tvinky wrote:

Ja tas ir iPod Touch tad jā – jo tas ir dizaina ziņā un principā iPhone bez fīčām vien ir. Un tā kā iPhone neskrāpējas pat ar atslēgām tik labi, tad arī loģiski būtu domāt, ka iPod arī neskrāpēsies 🙂 Pameklē youtubē kā to iPhone vieni lauzīja Latvijā – ilgi vajadzēja, beigās noslīcināja tikai 😐

Jā to video es redzēju, bet prāts tik dārgu mobilo daudzīt ;/ :win:

nitro
    Participant

Gadiijumaa nav nevis iPod bet iPhone? Jebkuraa gadiijumaa ljoti liidziigs..

archeens
    Participant

Nitro wrote:

Nu jā man tie vārdi jūk, ir i-phone.

Kādam no jums ir iphone? :ooo:

Mr.Death
    Participant

Man te pasen bija mode pārbaudīt parastas 1gb sd kartes izturīgumu. Iemetu tikko uzlietā vārošā kafijā, piemetu cukuru, izmaisīju, izdzēru kafiju, pēc tam krūzīti un sd karti izmazgāju ar Fairy. Izgāju ārā pie malkas skaldāmā bluķa ar cirvja otru galu uzdevu pāris belzienus pa karti, tika izmazgāta veļas mašīnā, paturēta “zem dabas” divas dienas, pabojāta ar vīlēm smilšpapīriem u.t.t. Rezultātā karte bez jebkādiem datu lasīšanas rakstīšanas gļukiem atrodas manā fotoaparātā vēljoprojām un uz viņas tiek uzņemtas bildes :D:D

Secinājums: Karte, kā datu nesējs ir visizturīgākā, jo salīdzināt to ar agrākējo fotoaparāta filmiņu galīgi nevar, kur nu vēl ar diskiem, disketēm, parastajiem flashiem u.t.t. :win:

P.s. Kolā, šņabī ar vēl tika paturēta – no effect

Vēl tik nav mēģinājis ar “smago artilēriju” – skābēm, sārmiem, benzīnu, šķērēm, nažiem u.t.t.

Tvinky
    Participant

Nitro wrote:

Dotajā video tas ir iPod:

https://images.google.lv/images?hl=lv&q=iPod+Touch&btnG=Mekl%C4%93t+att%C4%93lus&gbv=2

Ir arī iPhone:

https://images.google.lv/images?gbv=2&svnum=10&hl=lv&q=iPhone&btnG=Mekl%C4%93t+att%C4%93lus

iPod ir savā ziņa apgriesta versija iPhone, tam ir Wi-Fi, Safari, etc… Bet viņš ir domāts mūzikas klausīšanai/video skatīšanai un tāda kā telefonu sakaru iespēja ir apgriesta 🙂

Loading
    Participant

Ha 😀 Es savam w950i esmu dabujis smazu strīpiņu. Tuchscreen var saskrāpēt.

Tvinky
    Participant

Loading wrote:

Ha 😀 Es savam w950i esmu dabujis smazu strīpiņu. Tuchscreen var saskrāpēt.

Tas atkarīgs kādu materiālu izmanto – viņi nav vienādi visām ierīcēm. Un logiski, ka tā vai savādāk – ātrāk vai vēlāk to strīpiņu var ievilkt, tikai, kam tas vajdzīgs?

Loading
    Participant

Arī fakts. Neatminos, kurš teica, bet teica, ka tuchscreen neesot iespējams sabojāt.

Mad182
    Participant

Mēnesis pie manis un viss būs saskrāpēts pavisam nespeciāli 😀

Tas, kas tiek rādīts video nav nopietni, ar atslēgu arī manu prasto SE šādi navar saskrāpēt, tas nenozīmē, ka tas nav saskrāpējams 🙂

Mr.Death
    Participant

Ar ko tad Tu Mad skrāpēsi? Ar zāģi? :D:D:D

es domāju ka tam s*dam pietiktu pilnīgi ar smilšpapīru. viņš jau tai video tur tā viegli velk, bez izjūtām 😀

archeens
    Participant

Vot neticu, ka tu savu SE nesaskrāpētu ar atslēgām manb bija SE w800 un iebāzu vienā kabatā ar atslēgām un švīkas jau bija manāmas, iphone neskrāpēšanās ir tieši tam domāts, lai neskrāpētos pret citiem priekshmetiem, kuri atrodas kabatā vai somiņā.

Mad182
    Participant

archeens wrote:

Vot neticu, ka tu savu SE nesaskrāpētu ar atslēgām manb bija SE w800 un iebāzu vienā kabatā ar atslēgām un švīkas jau bija manāmas.

Jā, vienā kabatā nēsājot arī saskrāpēsies, bet tā pakaspot ekranu ar atslēgu, ka redzams video, manam se nekādu svīku nav, izmēgināju 🙂

Tvinky
    Participant

Mad182 wrote:

archeens wrote:

Vot neticu, ka tu savu SE nesaskrāpētu ar atslēgām manb bija SE w800 un iebāzu vienā kabatā ar atslēgām un švīkas jau bija manāmas.

Jā, vienā kabatā nēsājot arī saskrāpēsies, bet tā pakaspot ekranu ar atslēgu, ka redzams video, manam se nekādu svīku nav, izmēgināju 🙂

Pamēģini arī šādi: https://youtube.com/watch?v=bWCa3QVBOpY

archeens
    Participant

Tvinky wrote:

Mad182 wrote:

archeens wrote:

Pamēģini arī šādi: https://youtube.com/watch?v=bWCa3QVBOpY

Paldies par šito, šis baigi labs. Jāpamēģina ar kādu vecu mobilo to pašu.

Mr.Death
    Participant

Tas vecis ir debīls :hmz: Man patika tas otrais video kā viņš atmazkas taisīja 😀

archeens
    Participant

Edgars wrote:

Tas vecis ir debīls :hmz: Man patika tas otrais video kā viņš atmazkas taisīja 😀

Kas tas par otro video, iekopē lūdzu linku.

Tvinky
    Participant
    archeens
    Participant

Tvinky wrote:

Lūdzu: https://youtube.com/watch?v=5Ka5QKVFIgs

haha, tiešām atmazkas, noteikti priekshnieciba piesejas par sho video vai pats apple 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 20 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā