Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › I-PHONE neskrāpējas
Draugam skolā arī ir pilnīgi jaun ipod, es to redzēju dzīvajā, ka tiešām viņš neskrāpējas. :win:
[youtube]
Ja tas ir iPod Touch tad jā – jo tas ir dizaina ziņā un principā iPhone bez fīčām vien ir. Un tā kā iPhone neskrāpējas pat ar atslēgām tik labi, tad arī loģiski būtu domāt, ka iPod arī neskrāpēsies 🙂 Pameklē youtubē kā to iPhone vieni lauzīja Latvijā – ilgi vajadzēja, beigās noslīcināja tikai 😐
Jā to video es redzēju, bet prāts tik dārgu mobilo daudzīt ;/ :win:
Gadiijumaa nav nevis iPod bet iPhone? Jebkuraa gadiijumaa ljoti liidziigs..
Nu jā man tie vārdi jūk, ir i-phone.
Kādam no jums ir iphone? :ooo:
Secinājums: Karte, kā datu nesējs ir visizturīgākā, jo salīdzināt to ar agrākējo fotoaparāta filmiņu galīgi nevar, kur nu vēl ar diskiem, disketēm, parastajiem flashiem u.t.t. :win:
P.s. Kolā, šņabī ar vēl tika paturēta – no effect
Vēl tik nav mēģinājis ar “smago artilēriju” – skābēm, sārmiem, benzīnu, šķērēm, nažiem u.t.t.
Gadiijumaa nav nevis iPod bet iPhone? Jebkuraa gadiijumaa ljoti liidziigs..
Dotajā video tas ir iPod:
Ir arī iPhone:
iPod ir savā ziņa apgriesta versija iPhone, tam ir Wi-Fi, Safari, etc… Bet viņš ir domāts mūzikas klausīšanai/video skatīšanai un tāda kā telefonu sakaru iespēja ir apgriesta 🙂
Ha 😀 Es savam w950i esmu dabujis smazu strīpiņu. Tuchscreen var saskrāpēt.
Tas atkarīgs kādu materiālu izmanto – viņi nav vienādi visām ierīcēm. Un logiski, ka tā vai savādāk – ātrāk vai vēlāk to strīpiņu var ievilkt, tikai, kam tas vajdzīgs?
tuchscreen
Tas, kas tiek rādīts video nav nopietni, ar atslēgu arī manu prasto SE šādi navar saskrāpēt, tas nenozīmē, ka tas nav saskrāpējams 🙂
es domāju ka tam s*dam pietiktu pilnīgi ar smilšpapīru. viņš jau tai video tur tā viegli velk, bez izjūtām 😀
Vot neticu, ka tu savu SE nesaskrāpētu ar atslēgām manb bija SE w800 un iebāzu vienā kabatā ar atslēgām un švīkas jau bija manāmas.
Jā, vienā kabatā nēsājot arī saskrāpēsies, bet tā pakaspot ekranu ar atslēgu, ka redzams video, manam se nekādu svīku nav, izmēgināju 🙂
Vot neticu, ka tu savu SE nesaskrāpētu ar atslēgām manb bija SE w800 un iebāzu vienā kabatā ar atslēgām un švīkas jau bija manāmas.
Jā, vienā kabatā nēsājot arī saskrāpēsies, bet tā pakaspot ekranu ar atslēgu, ka redzams video, manam se nekādu svīku nav, izmēgināju 🙂
Pamēģini arī šādi:
Pamēģini arī šādi:
Paldies par šito, šis baigi labs. Jāpamēģina ar kādu vecu mobilo to pašu.
Tas vecis ir debīls :hmz: Man patika tas otrais video kā viņš atmazkas taisīja 😀
Kas tas par otro video, iekopē lūdzu linku.
Lūdzu:
haha, tiešām atmazkas, noteikti priekshnieciba piesejas par sho video vai pats apple 😀
Preses relīzes