Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › i3 un viens cietnis dzesēšana
Vai pietiekoši tikai ar barokļa 120mm cooleri? Vai vajag papildus?
Korpuss parasts slēgts ar viļņveida redeļainu svītru vienā sānā 2 cm platumā, visā garumā, gaisa ieplūdei. Aizmugurē paredzēta vieta vienam mazajam coolerim, kurš nav uzstādīts, kompis vēl nav salikts, tā kā temperatūras vēl nezinu, domāju laicīgi aptaujāties…
Tjipo – vot man te uz ielas stāv sarkana smuka mašīna, kas viņai kait un cik remonts maksās?
Tas arī ir viss, kas tam korpusam ir vienā sānā, vēl neliela 2x5cm škirba priekšā, pārējais viss slēgts. Korpus pirkts 10 gadi atpakaļ, kopā ar veco kompi.
Kur atrodas baroklis – augšā vai apakšā? Ja augšā, tad vispār necenties, tur nav jēgas.
Pat pieliekot mazo cooleri aizmugurē būs par maz?
Tagad korpusā BIOS’ā rāda 42 grādi, bet tur iekšā ir mazjaudīgs 4 Pentiums.
Lietderīgāk būtu izzāģēt priekšpusē (ja var, lai visupirms tiek cietajam) caurumu un piemontēt kādu ventilatoru, kas velk vēso gaisu iekšā. Tāds primitīvs case-mod, hrr hrr.
Cerēju, ka tā kā man tur nav nedz videnes, nedz kā īpaši daudz un i3 jau baigi nekarst, attiecīgi varēs iztikt ar veco case, bet tomēr izskatās, ka jāiegādājas jauns ar ventu priekšā, kā ieteicāt.
Ar ko jaunais būs labāks par veco? Moš vel pateiksi ka jauns Hyundai Getz ir labāks par vecu A6?
Ko tu oldfagam padarīsi…
Priekšā pieliec ventilatoru, un neturi kastes priekšu putekļos (uz zemes).
Uz zemes viņš nestāv, kādi 8cm virs. Neatceros, vai to ventu tur varēs piekabināt, labāk jau jaunu korpusu, man iepatikās tie putekļu filtri un lielie ventilatori priekšā un pakaļā. Lai ir droši, ka nepārkarsīs pat karstākajā vasarā.
Viss ko tu proti ir vai nu paprasīt mammai, vai kautkādā valsts iestādē ar parazītismu nopelnīt, jaunai nevajadzigais importa precei.
Malacis latvieteli, tu esi vien no tiem kas šo valsti grauj kopā. Un teu pat nau tik daudz smadzeņlai to saprast.
Ar diegiem nav aršana, labāk iegādājos jaunu korpusu. Tā kā beidz troļļot.
Un caurumus es tev iesaku izgriest ar rezaku!
Kas attiecas par diskusijas autora korpusu:
Ja nedomā apgreidoties un spraust klāt videokartes, cietos, un hvz vel ko, pietiks tev tas korpuss atliektiem galiem, un ne pārkarsīs, ne ko. Pēc kādiem 3 gadiem tāpat gribesi jaunu setupu, tad arī vari padomāt par jaunu korpusu.
Ieliek jamos tādās cepeškrāsnīs bez sakarīgas ventilācijas. Un pēc tam vaino ražotāju, ka plīst.
Manžetēm vispār patīk vibrācijas, hrr hrr :>
Preses relīzes