Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Ideja
trulais pokemāsters
Bet lūdzu, paliekam topika robežās.
2. Piedalies FreeWifi. Tas tā kā filatēlisms…
3. Uztaisi pudeļu pieņemšanas punktu! Vai divus… Tas lai atlektu kāds tērvetnieks uz apmaiņu, pa lēto.
4. Izjauc kādu antenu virs 20Ls un izpēti vai nevari pats ražot ko tādu. tas lai mazinātu importu.
5. Pārkonfigurē jauno telekoma optikas “modēmu”.
6. Liecies mierā
[youtube]
Vai pārkopē visu /dev/urandom uz /dev/null
Ieviesīsim šinī topikā nedaudz inteliģences un lietderīgas informācijas.
Wuu, ne visiem tikt pie seksa ir tik viegli kā tev – ieiet bārā, sazāļot meiteni un tad tumšā sānielā viņai uzbrūkt bļaujot “RUSH C!”…
trulais pokemāsters
Vēlviena interesanta lieta ir kā nu pat izveidoju – LTC interaktīvās TV palaišana uz PC, otra lieta kuru meikošu būs interaktīūvās TV padošana caur diviem rūteriem – starpā bezvadu variants… (Nezvai ka kādam tas ļoti noder, bet savu zināšanu papildināšanai ar to pakrāmējos).
Vēl vienu jauku momentu krāmējos ar Virszemes TV uztveršanu caur PC – izdevās, un unikālākais tas ka 90-95% kvalitātē caur 15cm garu metāla stienīti viss gāja. 😀 (Par to tāpēc lamāju gan Star dekoderus, kuriem vajag ūbērantenas, gan par citu lietotāju antenu izvēli, ka redziet – neko neizdodas uzķert)
No programmēšanas viedokļa, ko varu ieteikt – pētīt HTML5 + WebGL – nākotnes browseru tehnoloģija, ar 3D iespējām iekš browsera.
Meibī varētu pat mēģināt uztaisīt kādu 3D spēlīti. Hotj Wolfenstein3D veidīgu.. 🙂
Blec runa ir par programmēšanu. Oftopikojošie loši var iet nakuj. 🙂
Orly?
Laikam atkal uz kādu mēnesi vajadzētu liegt pieeju šim retārdam ienākt iekš notepad.lv.
Uztaisi torrentu auto uplouderi līdzīgi kā
Nu ok. Ja jau esi tāds PRO kā te lielijies:
1. Uzkodē CV ģenerātoru. Tā lai iebarot varētu sarakstu ar skolām, vārdiem uzvārdiem un citiem datiem, un viņš uzģenerētu CV. Protams arī SMTP iespējas, pa tiešo un caur proksi. Vari kā php vai stand alone, vai abus. Kā tev ērtāk. Vot tā būtu noderīga lieta priekš tiem perdeļiem kas saliek sludinājumus, iztērē darba meklētāja laiku (un naudu) un beigās tāpat paņem priekšnieķeļa pasisto dēliņu.
2. Uztaisi normālu ērtu portskeneri kurš prot skenēt caur Socks proksi 🙂
3. Uzkodē kāda MFC Canona draiveri linuksam? 😉
2. ideja laba, bet ir nmap utml. šiti, pilns backtrack/pentoo un galu galā man ir spazmas un krampjus izraisoša alerģija pret šādiem instrumentiem. Diez vai ir vairāk kā uz 1 rokas pirkstiem saskaitāmi iemesli, kādēļ tas reāli būtu vajadzīgs legālām lietām. Ja mēs runājam par hack tools, es tos nerakstu principa pēc.
3. Par draiveri papētīšu, bet par cik man šāda devaisa nav, ja nu galu galā izdomāšu ka tas ir tā vērts- tev nāksies man tādu devaisu atgādāt 😀
Nevertell, draiveri *cough* linuxam nav mana stiprā puse. Un ati ne tik. Task shedulers linuxam man jau ir, vienīgi tikai paša lietošanai (ļoti rupji nostrādāts un ne-man diez vai bus saprotams kas un kāpēc un WTF?). Bet ideja neslikta, pierakstu ar atzīmi – gan jau kādam noderēs.
Edit:
Made in about 1,5 hours.
Man noderēs. Varbūt vēl kādam. Ja tu neesi no tiem vai vienkārši gribas kasīties- nekomentē 🙂
Hint:
foreach(string kantoraemails in kretinkantori){
System.Net.Mail.MailMessage message = new System.Net.Mail.MailMessage();
}
Preses relīzes