Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › IE nerdas majas lapa pa vidu logam
Kas koda ir jaieraksta, lai uz Internet Explorer majas lapa butu novietota pa vidu nevis kreisaja puse… Uz mozillas un operas viss smuki izkartojies!
PAldies
burcin,
, pamēģini tadu risinājumu.
Andress, paskaidro man lūdzu, kas tā par lapu.
Tas ir zīlēšanas salona URL. 🙂 Es diemžēl netaisos un pat negribu risināt problēmas, gadijumā, ja neredzu problēm, tb vai tad lapas autors nevarēja iesniegt URL? 🙂 Varbūt viņam tur velnszin kas darās. Parasti jau lapu pa vidu gan fiksē ar CSS fiksētu platumu % vai PX un margin:auto; direktīvu.
margin: auto;text-align: center;text-alignmargin: auto;
Š is nav ieteicams, bet arī vari ielikt to visu “
#wrapper {
padding:0px;
margin:0 auto;
}
Andress, ja tu netaisies un negribi risināt problēmu, tad NEPOSTO! To grūti saprast?
Nē tu pārprati- es NEVARU palīdzēt gadijumā, ja cilvēks nekonkrēti izsaka savu problēmu. 🙂 Pretenzijas? 🙂
border: none;
border-color: transparent;
border: 0;
Un tad tik šams saprot, ka borderam tiešām nav jābūt! 😀 Tai pašai mozillai pietiek ar border: none; lai saprastu ka borderis nav nepieciešams!
Lai IE6 saprastu, kādu parametru, man pašam ir nācies nopūlēties – vairākas reizes gandrīz vienu un to pašu uzdrukāt tikai mazliet dažādās formās! Piemēram kautkas līdzīgs šim!
border: none;
border-color: transparent;
border: 0;
Un tad tik šams saprot, ka borderam tiešām nav jābūt! 😀 Tai pašai mozillai pietiek ar border: none; lai saprastu ka borderis nav nepieciešams!
Š itas izklausās neticami… 😀
Mad182, es tikai piedāvāju, ka ir vēl variants, bet kā jau teicu: nav ieteicams!
Pēc idejas vajadzētu strādāt pavisam vienkārši… 🙂
margin: 0 auto;
Labi.. ticamības moments kautvai ņemot tavu garadarbu 😀 Ka IE kautko nesaprot un pārprot, to ko saprot un norenderē kā nākas Mozilla un citi!
Viņi gan izmanto sliktu lietu, bet nu…
daGrevis, nav nemaz tik neticami.. 🙂
Labi.. ticamības moments kautvai ņemot tavu garadarbu 😀 Ka IE kautko nesaprot un pārprot, to ko saprot un norenderē kā nākas Mozilla un citi!
Rrr, nu kādu vēl gara darbu… Lapa kurā mēnešus nekas nav rakstīts, nav mans gara darbs. 🙁
Ne piekselis nav pakustināts, lai novērstu IE problēmas. 😛 Un enmaz netaisos… 😛
P.S. Strādāju pie TID.
Ideju saprati? 😀 Un tagad izklausās jau ticamāk? 😀
Tad nu ielikšu arī es te savu jēlību.
[if lt IE 7]
script type=”text/javascript”>
alert (“It looks like you aren’t using Internet Explorer 7. To see our site correctly, please update or download Mozilla Firefox , Opera..”)
/script>
[endif]
Preses relīzes